Josje’s Zorg

Papendrecht https://www.josjeszorg.nl 078 78 54 752

 • Josje's Zorg

  Thuiszorg
 • Josje's Zorg

  Terminale zorg
 • Josje's Zorg

  Palliatieve zorg
 • Josje's Zorg

  Thuiszorg
 • Josje's Zorg

  Bijzorg
Beschrijving

Welkom bij Josje’s Zorg……….Zorg naar wens.

Zorgen gaat verder dan alleen zorg. Zorgen doe je met elkaar en vanuit je hart.

 

Wij werken in een klein team van zelfstandige ondernemers en vaste medewerkers met ieder zijn/haar eigen expertise.
zo hebben we nu een Verzorgende IG, verpleegkundige indicatie steller, Maatschappelijk werker, Jurist, Helpende+, huishoudelijke hulp, ADL assistent en een toezichthouder.

Ons streven is dan ook om het team klein te houden. Er zullen vaste medewerkers bij u over de. Loer komen. Dat komt vooral nu goed uit om de COVID besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Voor nu hebben wij nog geen contacten met zorgverzekeraars maar ook daar gaat verandering in komen. Op dit moment werken wij via niet-gecontracteerde zorg en PGB. Dit wil zeggen dat u de factuur zelf opstuurt naar uw zorgverzekering. Wij sturen u de facturen, deze mag u declareren bij uw zorgverzekering, de zorgverzekering maakt het bedrag over naar uw rekening zodat u ons daarmee kunt betalen voor de geleverde zorg.

Het kan zijn dat uw zorgverzekering niet alles vergoed. Wanneer u de thuiszorg bij Josje’s Zorg afneemt hoeft u niet bang te zijn dat u zelf het resterende bedrag moet terugbetalen. Josje’s Zorg heeft namelijk een regeling dat het resterende bedrag wat niet wordt vergoed door u zorgverzekeraar, kwijtgescholden wordt door Josje’s Zorg. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Wel wordt er gevraagd om bij langdurige thuiszorg een restitutiepolis af te sluiten voor het nieuwe jaar begint. Vraag naar de mogelijkheden.

Thuiszorg

Thuiszorg omvat alle zorg die u in uw eigen huis ontvangt. Deze zorg varieert van alleen huishoudelijke hulp, verschillende soorten van begeleiding (denk hierbij aan dementie) tot intensieve verzorging/verpleging.

 

Het is nooit leuk om die eerste stap te zetten en thuiszorg te aanvaarden, maar langdurige zorg maakt het wel mogelijk dat u langer in uw eigen omgeving kan blijven wonen en kortdurende zorg maakt het mogelijk dat u op kan knappen en daarna de touwtjes weer in eigen hand kan nemen.
De weg die u moet bewandelen om hulp aan te vragen is verschillend per hulpvraag.
De huishoudelijke hulp vraagt u aan bij uw Gemeente afdeling WMO.
Voor begeleiding of zorg/verpleging kunt u een afspraak maken met Josje’s Zorg

Terminale Zorg

Terminale zorg ontvangen cliënten in hun laatste levensfase als de levensverwachting drie maanden of minder is. Bij deze vorm van zorg worden maatregelen getroffen om nare ziekteverschijnselen, zoals pijn, jeuk, benauwdheid of angst tegen te gaan. Het is een intensieve zorg, 24 uur 7 dagen per week en kan thuis geboden worden, in een verzorgingshuis of een Hospice.

Bij terminale zorg is ook de persoonlijke aandacht belangrijk. Even een stukje voorlezen, een luisterend oor bieden, een aai over de wang of een hand vasthouden kan al veel doen voor het welzijn van de cliënt. Het is dus van belang om u goed te laten informeren voor u met een zorginstelling in zee gaat.

Palliatieve Zorg

Palliatieve zorg wordt toegepast wanneer iemand niet meer kan genezen. Deze zorg heeft als doel om het leven draaglijker en comfortabeler te maken door lijden te voorkomen of verlichten.

 

Palliatieve zorg wordt vaak verward met terminale zorg, maar palliatieve zorg is breder en wordt ingezet vanaf het moment dat u hoort dat u niet meer beter wordt. Hierbij gaat het niet alleen om de ziekte maar ook om de familie en naasten.

 

Ook bij palliatieve zorg is de persoonlijke aandacht belangrijk. Even een stukje voorlezen, een luisterend oor bieden, een aai over de wang of een hand vast houden kan al veel doen voor het welzijn van de cliënt.  Maar ook dat luisterend oor, een hand vasthouden of een raadgeving kan heel wat betekenen voor familie en naasten. Het is dus van belang om u goed te laten informeren voor u met een zorginstelling in zee gaat.

 

Meer informatie vindt u op: www.josjeszorg.nl

 

Eigenschappen
 • Josje's Zorg

  Zorg naar wens
 • Aangesloten bij

  WTZi Erkend
 • Telefonisch bereikbaar

  078 78 54 752
 • Telefonisch bereikbaar

  06 10 996 697

Ervaringen met Josje’s Zorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.