LEV Letselschade

Dordrecht https://levletselschade.nl 06 13 39 23 20

 • Waar kan ik je bij helpen?

  Overlijdensschade
 • Waar kan ik je bij helpen?

  Bedrijfsongeluk
 • Waar kan ik je bij helpen?

  Verkeersongeluk
Beschrijving

Welkom bij LEV Letselschade

Van jongs af aan heb ik een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en een wens om mensen te helpen. Al snel wist ik dat ik advocaat of rechter wilde worden, zonder nog te weten welk specifiek vakgebied ik zou kiezen. Het was voor mij echter wel altijd duidelijk dat ik graag onschuldige mensen wilde bijstaan. Uiteindelijk bleek letselschade de perfecte specialisatie voor mij te zijn. Het geeft mij voldoening om slachtoffers te helpen bij het verkrijgen van de compensatie die zij verdienen. Kortom, jou helpen, daar doe ik het voor.

Overlijdensschade komt voor wanneer iemand overlijdt door de schuld van een ander, zoals bijvoorbeeld bij een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of medische fout. Naast het enorme verdriet dat hierbij komt kijken, kan het ook financiële gevolgen hebben. De verantwoordelijke partij dient de overlijdensschade te vergoeden, meestal via hun verzekeraar.

Het is belangrijk om te weten dat niet alle schadeposten worden vergoed. In het geval van aansprakelijkheid worden alleen begrafeniskosten vergoed die niet door een uitvaartverzekering worden gedekt, gederfd levensonderhoud als de overledene bijdroeg aan het levensonderhoud van nabestaanden, en sinds 1 januari 2019 ook affectieschade. Dit is een vergoeding voor het leed en de pijn die nabestaanden en naasten van slachtoffers met ernstig en blijvend letsel hebben geleden.

Overlijdensschadezaken zijn anders dan letselschadezaken en vereisen daarom specifieke kennis en expertise. Bij LEV Letselschade kun je terecht voor professionele hulp bij overlijdensschadezaken.

Neem gerust vrijblijvend contact op, ik luister graag naar jouw verhaal en kan snel beoordelen hoe ik jou kan helpen.

 

Meer informatie vind je op: www.levletselschade.nl

Eigenschappen
 • LEV Letselschade

  Juridisch advies
 • Anouk Bootsma

  Ik sta graag voor je klaar.
 • Telefonisch bereikbaar

  06 13 39 23 20
 • Aangesloten bij

  LSA

Ervaringen met LEV Letselschade

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.