Live muziek bij afscheid

Veghel https://livemuziekbijafscheid.nl/ 06 41 493 773

 • Ons repertoire

  Nederlands
 • Ons repertoire

  Engels
 • Ons repertoire

  Frans
Beschrijving

Welkom bij Live muziek bij afscheid.

Wij stellen ons graag aan jullie voor als LeMic, een gepassioneerd muzikaal duo bestaande uit Léon op piano en Mieke als zangeres. Onze muziek is geschikt voor allerlei gelegenheden, van ingetogen uitvaarten tot levendige borrels en andere afscheidsevenementen.

Léon komt uit het pittoreske Ravenstein en Mieke is afkomstig uit het mooie Veghel, beide gelegen in het Noord-Brabantse land. We hebben onze krachten gebundeld om onze muziek te delen met anderen en om te zorgen voor een passende en persoonlijke muzikale omlijsting bij belangrijke gebeurtenissen in het leven.

Op onze website, www.livemuziekbijafscheid.nl, kun je meer informatie vinden over onze uitvaartmuziek en wat we voor je kunnen betekenen in deze moeilijke tijd. We hebben ook een promotievideo die je daar kunt bekijken en een link naar onze Soundcloud-pagina, waar je onze muziek kunt beluisteren.

Maar we zijn er niet alleen voor uitvaarten. Als je op zoek bent naar sfeervolle achtergrondmuziek voor een borrel, koffietafel of afscheidsevenement, dan kun je terecht op onze website www.mieke-events.nl/lemic. Hier kun je meer informatie vinden over onze sfeermuziek en onze promotievideo bekijken. Ook hier kun je een link vinden naar onze Soundcloud-pagina.

Kortom, als je op zoek bent naar muziek die past bij jouw speciale gelegenheid, neem dan gerust contact met ons op.

Wij staan klaar om te zorgen voor een unieke en persoonlijke muzikale omlijsting die perfect past bij jouw wensen.

 

Beluister onze muziek op soundcloud:

Bezoek gerust onze website voor sfeermuziek:
Youtube:
Soundcloud:

 

Eigenschappen
 • LeMic

  Live muziek
 • Telefonisch bereikbaar

  06 41 493 773
 • Mieke

  Zangeres
 • Leon

  Pianist

Ervaringen met Live muziek bij afscheid

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.