Mathijssen uitvaartverzorging

Zundert http://www.mathijssenuitvaartverzorging.nl/ 076 59 636 98

 • Mathijssen uitvaartverzorging

  Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is, doet erg veel pijn en verdriet
 • Mathijssen uitvaartverzorging

  Rouwen om een verlies is een ingrijpende gebeuren. Je kan er niet omheen
 • Mathijssen uitvaartverzorging

  Ieder persoonlijk verhaal van verlies krijgt er een plaats
 • Mathijssen uitvaartverzorging

  Mathijssen uitvaartverzorging helpt u graag in deze moeilijke tijden
Beschrijving

De Uitvaart

Wanneer iemand komt te overlijden is het goed dat de nabestaanden snel kunnen rekenen op de hulp van de uitvaartverzorger.

In een eerste gesprek nemen wij met u de wensen door over de uitvaartmogelijkheden en de eventuele wilsbeschikking van de overledene. Het opbaren is een van de eerste vragen die besproken moet worden. Variërend van thuis of in ons Afscheidshuis. Voor een opbaring thuis hebben wij koelapparatuur beschikbaar.

Een uitvaart is een uniek gebeuren. Iedere uitvaart is anders. Belangrijk hierbij zijn de wensen en inbreng van de nabestaanden. De uitvaartverzorger adviseert, u maakt zelf uit hoe de uitvaart er uit zal zien, uiteraard binnen de regels van parochie, kerkgemeenschap, crematorium en binnen de wet.

Mathijssen Uitvaartverzorging is niet gebonden aan begraafplaatsen, kerken, crematoria en uitvaartcentra. De keuze bepaalt u.

De wilsverklaring

Nu reeds stil staan en nadenken over uw eigen uitvaart of die van een naast familielid ?
Steeds meer mensen willen in leven al aangeven hoe ze hun uitvaart vorm willen (laten) geven.
Steeds vaker kiest men voor een geheel eigen invulling, waarbij men de gebruikelijke tradities over boord gooit. Men kiest voor een uitvaart die past bij het eigen leven, denkwijzen en persoonlijkheid.
Om aan te geven hoe U de eigen uitvaart zou willen invullen en vormgeven heb ik een boekje gemaakt, waarin de wilsverklaring kan worden opgenomen. Dat boekje “Mijn laatste wensen”, kom ik graag bij u brengen en in een persoonlijk gesprek met u doornemen.
Een kopie van het boekje bewaar ik in een afgesloten archiefkast en het boekje zelf bewaart u bij de papieren voor de nabestaanden.
In een wilsverklaring geeft u aan hoe u uw uitvaart wilt laten verlopen.
Wilt u begraven of gecremeerd worden ? U kiest reeds een kist. (Misschien gaat u die zelf beschilderen of wilt u die door een kunstenaar laten beschilderen.) U maakt een adressenlijst, maakt eventueel teksten voor een advertentie of u maakt zelf gedichten. Wilt u dat er na de uitvaart consumpties gebruikt worden.? Zomaar een greep uit de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk reeds een kostenindicatie te geven.

Download hier het formulier voor de Wilsbeschikking:

Wilsbeschikkingsformulier downloaden

Eigenschappen
 • Mathijssen

  Uitvaartverzorging
 • 24/7 bereikbaar

  076 59 636 98
 • Ons team

  Staat graag voor u klaar
 • Wilsbeschikking

  Wensen na mijn overlijden

Ervaringen met Mathijssen uitvaartverzorging

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.