Memoires – ritueel bij afscheid

Beek https://www.memoires-ritueelbijafscheid.nl 06 13 129 723

 • Mijn diensten

  Herdenking
 • Mijn diensten

  Avondwake
 • Mijn diensten

  Woorddienst
 • Mijn diensten

  Afscheidsviering
 • Mijn diensten

  Een klein ritueel
Beschrijving

Heeft u behoefte aan een persoonlijk afscheid, begeleidt door een gediplomeerd ritueel begeleider? Wilt u uw eigen keuze aan muziek en teksten gebruiken, zodat alles in overeenstemming is met uw specifieke wensen? Als bekwaam ritueel begeleider ben ik u graag van dienst bij het vormgeven, samenstellen en uitvoeren van een avondwake, uitvaartritueel/afscheidsviering of herdenking. (bijv. asverstrooiing, urn-plaatsing)

In goed overleg met u en andere betrokkenen en waar mogelijk naar wens van de overledene, is het mijn intentie het afscheid van uw geliefde naaste zodanig vorm te geven dat dit (aan)spreekt en leeft.
Afscheidsrituelen , juist nu! Afscheidsrituelen, juist nu!

Indien u hiervoor open staat, kan het gebruik van een Persoonlijk Symbool (bijv. een hobby, voorwerp of  levensmotto) dat sterk verwijst naar uw dierbare overledene, een mooie aanvulling zijn om het afscheid nog meer een geheel persoonlijke ‘touch’ te geven.

Zo horen Rituelen bij het dagelijkse leven. In feite is het leven van de mensheid op deze aarde een aaneenschakeling van rituelen… Als eerbetoon bij het laatste vaarwel van uw naaste kan een persoonlijk ritueel (zo klein of uitgebreid als wenselijk) van grote toegevoegde waarde zijn!

Door het gebruik van zowel Rituelen als een Persoonlijk Symbool creëer je een heel eigen aangelegenheid, een afscheidsviering met een thema, een rode draad die goed weergeeft hoe uw geliefde naaste in het leven stond…

Meer informatie vindt u op: www.memoires-ritueelbijafscheid.nl
Eigenschappen
 • Memoires

  Ritueel bij afscheid
 • Telefonisch bereikbaar

  06 13 129 723
 • Petra Stevens-Voncken

  Ritueel begeleider
 • Afscheids rituelen

  asverstrooiing, urn-plaatsing

Ervaringen met Memoires – ritueel bij afscheid

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.