Mieke Crins

(9)

Stramproy https://www.miekecrins.nl/ 06 10 770 405

 • Herdenkingsoptreden

  Wilt u uw dierbare op welk moment dan ook gedenken? Wij helpen u graag.
 • Huiskamer concert

  Bij een huiskamerconcert komen wij live zingen in u woonkamer.
 • Ouderen & Gehandicaptenzorg

  Muziek spreekt alle talen! Het zangduo zingt graag een noot bij verzorgingshuizen, verpleeghuizen.
 • Muziek aan bed

  Wij hebben in het verleden al vaak de eer gehad om mensen in hun laatste levensfase toe te zingen.
Beschrijving

Mieke Crins & dochter Petra Jacobs

Muziek laat je dansen, of raakt je hart Dat gevoel willen wij u geven

Die ene speciale aangelegenheid, die vrolijke viering, dat intense afscheid. Op elk moment van elke dag zijn er speciale momenten die u zich op uw eigen manier wil blijven herinneren. Met de juiste muziek wordt die herinnering levendiger. Mieke Crins en Petra Jacobs, moeder en dochter, zijn al meer dan twintig jaar een muzikaal begrip in Limburg en ver daarbuiten. Ze staan bekend om hun prachtige tweestemmige geluid.

Hun ruime veelzijdige repertoire bestaat uit liedjes van toen en nu, van opzwepend tot meeslepend. Van Engelstalig tot Nederlandstalig, maar ook Duitse krakers en ‘gewoon in ’t plat’. Begeleid op gitaar of met mooie bandmuziek.

Bij Mieke en Petra bent u op het juiste muzikale adres, ze denken mee en stellen iedereen op hun gemak, wat betreft het bespreken van o.a een uitvaart of ceremonie.

Sinds kort hebben wij een geheel nieuwe website bezoek deze hier.

corona & thuisoptredens

DIGITAAL MINICONCERT

“En toen kwam Corona”

Ook in deze bijzondere periode waarin we allemaal onze weg moeten vinden, blijven er mogelijkheden tot muzikale ondersteuning.

Wat dacht u bijvoorbeeld van beeldbellen? Mieke en Petra kunnen met u bellen en zo op de meest veilige manier een digitaal miniconcert geven. Ook is het mogelijk om een persoonlijke video te ontvangen waarop zij met alle liefde uw gewenste muziek ten gehore brengen.
Een origineel digitaal cadeau kan mooi zijn voor elk moment. Zet bijvoorbeeld uw geliefde in het zonnetje of verras een jarige Job. Wij maken uw moment speciaal en persoonlijk.

Luister hier naar onze muzieknummers.

Bekijk hier onze video’s.

Eigenschappen
 • Petra Jacobs

  Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
 • Mieke Crins

  Muziek is onze passie en het beste medicijn.
 • Ervaring

  Wij zijn meer dan twintig jaar een muzikaal begrip
 • Voor meer informatie

  06 10 77 04 05

Ervaringen met Mieke Crins

Laat ook uw review achter
10 (9)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Familie Lenders - Stals
  10Op 02 januari 2022
  Uitvaart Nel Lenders - Stals
  Beste Mieke en Petra, op de laatste dag van het jaar, werd de uitvaart van onze moeder, een heel bijzondere en mooie dag. Een dag van afscheid met prachtige woorden omlijst met mooie muziek en liederen. Perfect gekozen door Mieke en Petra. Onze moeder was niet muzikaal aangelegd, maar zou dit enorm gewaardeerd hebben. Jullie hebben hiermee een mooi afscheid vorm gegeven. Namens de familie, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groet; Fam. Lenders-Stals
 • Frank Aendenroomer
  10Op 11 november 2021
  Passendj aafschied.
  Beste Petra en Mieke, Geweldig bedanktj veur de sjoeu00ebne klanken en passendje teksten op de begrafenis van os pap. Alle stukskes vele oppe plaats. Rustig, elegant en veural sjoeu00ebn. Ut haai zeker ein toegevoegdje waarde. Bedanktj.
 • Chantal Hermansson
  10Op 04 november 2021
  Afscheid van mijn vader
  Lieve Mieke en Petra!rnHet was in u00e9u00e9n woord geweldig. We zijn intens dankbaar voor de prachtige zang bij het afscheid van miene pap. Zeer onder de indruk over hoe jullie door onze gesprekken samen mooie persoonlijke liedjes hebben uitgekozen. En niet te vergeten, de twee zinnen in het Zweeds. Nogmaals heel erg bedankt. Dikke knuffel van Mia, Chantal, Rolf en kleinkinderen.
 • Roos salmans
  10Op 14 juli 2021
  Jullie zijn geweldig mooi zo aangrijpend
  In een woord super
 • Elmie Wenmakers
  10Op 16 april 2021
  Muzikale opluistering uitvaart moeder
  Zo persoonlijk en meedenkend om de liedjes aan te passen aan degene waar je afscheid van moet nemen. Het maakt dat je je zo speciaal voelt en 't afscheid is bijzonder mooi. Wat mij betreft verdienen ze nog meer sterren.
 • riky en ans
  10Op 25 maart 2021
  uitvaart van ons mam
  afgelopen dinsdag tijdens de begrafenis van ons mam hebben Mieke en Petra gezongen, wat was het weer geweldig, de teksten, de muziek, de samenzang,het warme gevoel dat jullie in jullie zang brengen, het heeft het afscheid extra speciaal gemaakt. ook de telefoongesprekken, voorafgaand aan het afscheid, waren erg fijn, wat zijn jullie betrokken bij de naasten, wat luisteren jullie goed naar de wensen van de familie, ons mam heeft mede dankzij jullie het afscheid gekregen wat zij verdiend heeft, nogmaals heel erg bedankt, liefs Riky en Ans uit Leende
 • Roos salmans
  10Op 21 maart 2021
  Jullie zijn geweldig ik hoor jullie graag
  Jullie zijn bij mijn pap een uitvaart gedaan en nog veel bekende waar jullie zijn geweest ook van feesten, geweldig waren jullie
 • Mia Naus
  10Op 19 maart 2021
  Uitvaart
  Bijzonder mooie muziek bij drie uitvaarten waar ik hun gevraagd heb
 • Judy
  10Op 18 maart 2021
  Geweldig duo!!
  Mieke en Petra hebben ervoor gezorgd dat wij terugkijken op een prachtig afscheid van onze moeder. Alles was bespreekbaar en zij passen zich helemaal aan aan de wensen van de familie. Zeer waardevol!

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.