Moments by Mo

Didam https://www.momentsbymo.nl 06 161 737 90

 • Afscheidsfotografie

  Laat mij je ogen zijn, ik leg het afscheid voor je vast
 • Werkwijze

  Onopvallend en respectvol aanwezig tijdens het afscheid
 • Liefdevolle film

  Binnen een week na het afscheid
 • Online gallery en fotoalbum

  Het hele verhaal
Beschrijving

Lieve Monique ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe ongelooflijk dankbaar wij zijn dat jij dit voor ons hebt gedaan! Een herinnering waar we met tijd en wijlen naar terug kunnen.  

Hoe moeilijk ook, ik wilde dat het werd vastgelegd want alles ging als een sneltrein aan ons voorbij. Ongelooflijk dankbaar zijn wij dat Monique deze zware taak op zich nam, en dit voor ons wilde doen. Als een schaduw bewoog zij zich, voor en tijdens de dienst, voort. Wij hadden totaal niet door dat zij ons en de mensen om ons heen fotografeerde. Toen alles achter de rug was werd ik door Monique uitgenodigd en overhandigde zij mij een prachtig doosje met daarin een aandenken aan Benno. Met een brok in de keel heb ik de foto’s bekeken, ongelooflijk, de tranen rolden over mijn wangen. Zo bijzonder hoe zij de dienst en het afscheid had vastgelegd. Met alle emoties, de mensen die afscheid kwamen nemen, momenten die ik kwijt was.

Mijn boodschap aan iedereen: schroom je niet haar te benaderen voor welke gelegenheid dan ook, om deze te laten fotograferen. Bedankt lieve Monique!

― Ilona

Welkom by Moments by Mo

De dag van het afscheid is emotioneel, onwerkelijk, vreemd, oneerlijk maar ook mooi en indrukwekkend. Dit laatste moment samen met elkaar is intiem en persoonlijk maar vaak een dag die je niet bewust beleefd. De emoties hebben de overhand en de dag wordt in een roes beleefd. Deze dag staat in het teken van loslaten van diegene die je zo graag nog vast wilt houden. Een foto zegt vaak meer dan woorden. De emotie en liefde zijn gevangen in het moment. Momenten waar de liefde van afstraalt. Wanneer je er aan toe bent, beleef je de dag opnieuw, proeft de sfeer en de liefde die deze dag uitstraalde. Een uitvaartreportage is een tastbare herinnering waarin je vele details zult ontdekken die je op de dag zelf totaal ontgaan zijn.

Foto’s bieden troost op moeilijke momenten. Zo helpen ze kinderen die nog te jong waren om het bewust mee te maken of die met vragen zitten. Een puur en herkenbaar portret van de laatste momenten biedt troost bij het rouwproces

 

Hoe ga ik te werk?

Nadat we contact hebben gelegd, zal ik een voorbespreking met je inplannen. We nemen dan samen je wensen door zodat er tijdens het fotograferen geen onduidelijkheden zijn.

Tijdens het maken van een afscheidsreportage ben ik uiteraard discreet en met respect aanwezig. Soms zal ik dichtbij komen maar nooit storend en opvallend. Vaak krijg ik achteraf te horen “we merkten helemaal niet dat je er was”.

De mooiste foto’s worden zorgvuldig door mij geselecteerd en in een liefdevolle film verwerkt. Binnen een week na de uitvaart, krijg je een link naar de film. De totale reportage ontvang je binnen drie weken na de uitvaart in de vorm van een link naar een online gallery. De foto’s die hierin staan kunnen in hoge resolutie gedownload worden.

Uiteraard kan ik ook een prachtig naslagwerk in de vorm van een professioneel album voor je verzorgen. De mogelijkheden hiervoor bespreek ik graag met je.

Mocht je nog vragen hebben of heb je specifieke wensen? Aarzel niet en neem contact met me op. Ik geef graag antwoord op al je vragen.

 

Liefs Monique

 

Wil je meer zien van mij en mijn werk? https://www.momentsbymo.nl

Eigenschappen
 • Moments by Mo

  Afscheidsfotografie
 • Monique

  Blijvende herinnering maken is mijn passie
 • Contact: telefoon

  Een stem horen is fijn. (06) 161 737 90
 • Contact: e-mail

  info@momentsbymo.nl

Ervaringen met Moments by Mo

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.