Moments Music

Den Haag https://www.momentsmusic.nl 06-41954604

 • Zang en begeleiding

  Zang en live begeleiding.
 • Puur driestemmige zang

  Drie stemmig acapella zonder begeleiding.
 • Video-opname zang

  Een video-opname van uw favoriete liedje.
 • Marcelle

  Zang en vooraf opgenomen begeleiding
Beschrijving

Muziek als herinnering

Afscheid nemen van een dierbare is het verdrietigste wat een mens kan overkomen. Je bent zelf overmand door emoties, terwijl je tegelijkertijd moet nadenken over een afscheid dat deze persoon recht doet. Je wilt het leven van jouw dierbare ook vieren. Misschien wil je iets zeggen, maar lukt dat niet. Of misschien wil je meer dan alleen iets zeggen en dan kan een mooi of bijzonder lied juist ‘verwoorden’ wat je zou willen overbrengen. Graag verwoord ik door te zingen wat jij misschien zou willen zeggen. Dat kan ook een lied zijn dat speciale herinneringen met zich meebrengt, of het lievelingsliedje van degene wiens leven je wilt eren. Hoe dan ook: ik vorm jullie liedje graag om in een muzikaal moment dat echt bij het afscheid past. Je kunt immers maar één keer afscheid nemen en dat wil je zo mooi mogelijk doen.

Wie ben ik?  En waarom heb ik hiervoor gekozen?

Ik ben Marcelle. Al bijna 30 jaar actief in de muziek. Het is altijd mijn passie geweest. Niet alleen omdat ik mijzelf heerlijk kon uitleven op het podium, maar ook omdat muziek mij vaak getroost heeft op minder gelukkige momenten. Ik kon er energie uithalen. Het allerfijnste van dit vak vind ik ook de kracht van de muziek en wat je daarmee kunt overbrengen. Meer dan alleen maar woorden. Een gevoel. Je maakt een herinnering. Je maakt mensen blij, maar je kunt mensen juist ook even laten stilstaan bij wat ze voelen. Je kunt ook troost brengen. Na meerdere ervaringen met zingen bij een afscheid voelde ik dat dit een belangrijk deel voor mij was: mensen een vorm van troost of kracht kunnen geven door het muzikaal overbrengen van een boodschap. Bij een liedje kunnen mensen een bepaalde sfeer voelen en daarbij wegdromen. Bij een afscheid gaat het absoluut niet om mij, maar om de persoon van wie we afscheid nemen. Een ondersteunend deel zijn van een gerechtvaardigd afscheid is precies wat ik fijn vind om te kunnen doen.

Ook al weet ik uit ervaring hoeveel verdriet het doet om iemand te verliezen, ik weet ook hoe belangrijk en helend het kan zijn als een afscheid past bij de persoon die je bent verloren. Muziek kan daar heel bepalend in zijn.

Omdat muziek verbonden is aan herinneringen en gevoelens. Ook al wens ik niemand verdriet toe, toch zou ik graag een troostende schakel willen zijn als je iemand bent verloren.

Eigenschappen
 • Voor info en boekingen

  06-41954604

Ervaringen met Moments Music

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.