Natuursteenbedrijf Ben Overkamp

Gouda www.overkamp-natuursteen.nl 0182-512601

 • Natuursteenbedrijf Ben Overkamp

  Grafmonumenten
 • Natuursteenbedrijf Ben Overkamp

  Bedenkplaten
 • Natuursteenbedrijf Ben Overkamp

  Urnen
 • Natuursteenbedrijf Ben Overkamp

  Vervolginscriptie
 • Natuursteenbedrijf Ben Overkamp

  Ruwe stenen
Beschrijving

Natuursteenbedrijf Ben Overkamp, is een ambachtelijk bedrijf  dat al meer dan 50 jaar een zelfstandige onderneming die is voortgekomen uit een generatielange ervaring met natuursteen.

 

Allemaal worden wij vroeg of laat geconfronteerd met het verlies van een dierbare. Bij de keuze voor het begraven is het mogelijke om een persoonlijk grafmonument te plaatsen op het graf.

Natuursteen is hiervoor een uiterst duurzaam product voor het vervaardigen van een persoonlijk grafmonument voor u dierbare. Omdat Natuursteenbedrijf Ben Overkamp jarenlange ervaring heeft in het verwerken van natuursteen bent u bij ons op het juiste adres voor een bezoek aan ons bedrijf.

Na het maken van een afspraak kan u in onze uitgebreide inspiratie showroom aan de Gouderaksedijk 42 te Gouda worden geadviseerd door één van onze medewerkers. In dit gesprek nemen wij uitgebreid de tijd wat de mogelijkheden zijn  en aan welke richtlijnen van de begraafplaats het grafmonument moet voldoen.

In onze Showroom kunnen wij u diverse modellen en materiaalsoorten tonen. Denkt u hierbij aan materialen zoals steen,glas,staal, brons enz. Ook het maken van een eigen ontwerp is geen probleem door onze uitgebreide werkplaats met geavanceerde machines.

Naar aanleiding van het tot stand gekomen ontwerp van u bezoek aan onze showroom zullen wij een persoonlijke offerte opmaken met een digitale ontwerp tekening van het grafmonument.

Wanneer u ons opdracht verleend voor het uitvoeren van het grafmonument gaan wij vergunning aanvragen bij de desbetreffende begraafplaats. Tijdens de verwering zullen wij contact met de klant houden over de levering en belettering van het grafmonument. Als het grafmonument geplaats is ontvangt u van ons een email met foto van het geplaatste grafmonument.

Het bijmaken van een tweede tekst in het grafmonument behoort ook tot de mogelijkheden die wij uitvoeren. Het zandstralen of aanbrengen van nieuwe opzetletters zullen wij dan met de juiste machines in onze werkplaats verrichten.

Ook het onderhoud van bestaande grafmonumenten behoort tot de mogelijkheden van ons bedrijf. Het grafmonument zal na het uitvoeren van deze werkzaamheden weer een nieuwe uitstraling krijgen.

Eigenschappen
 • Natuursteen Ben Overkamp

  Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
 • Telefonisch bereikbaar

  0182-512601
 • Natuursteen Ben Overkamp

  Erkend Leerbedrijf
 • Onderhoudsmiddelen

  Bezoek onze webwinkel

Ervaringen met Natuursteenbedrijf Ben Overkamp

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.