Odetzo

Lelystad http://www.odetzo.nl 06-13 573 462

 • Bloemen levering

  In binnen- en buitenland
 • Zakelijk en/of Particulier

  Bezorging zelfde dag
 • Rouwwerk

  Standaard en/of persoonlijke creaties
 • Bloemen en Planten

  Dagelijks vers
Beschrijving

Op 1 juli van 2010 ging voor mij een lang gekoesterde wens in vervulling. Nadat ik 20 jaar werkzaam was voor diverse werkgevers binnen de bloemensector opende ik op die bewuste dag de deuren van mijn eigen bedrijf OdetZo bloemen en planten. De wens om zelfstandig verder te gaan speelde wel al langere tijd door mijn hoofd. Nu, ruim een decennia later heb ik daar totaal geen spijt van.
Naast de zakelijke markt kunt u ook bij mij terecht voor uw rouwarrangementen. Ik heb de laatste jaren gemerkt dat mijn persoonlijke aandacht voor klanten vaak de doorslag geeft en op die natuurlijke menselijke wijze wilde ik graag verdergaan. Bloemstukken of boeketten bepalen de sfeer in een ruimte, ook als onze omstandigheden droevig te noemen zijn. Een prachtig boeket geeft bijvoorbeeld aan hoe dierbaar een persoon is geweest en kan bovendien ook uiterst rustgevend en troostend werken. OdetZo maakt al het bloemwerk in eigen beheer.

Particuliere klanten die bloemen of planten willen voor een bijzondere gelegenheid zijn ook van harte welkom via onze BloemenShop op de website.

OdetZo richt zich voornamelijk op de zakelijke markt om deze te voorzien van fleur en kleur.

Onder het motto: Bloemen houden ook van Zakenmensen.

Graag kom ik in contact met Uitvaartverzorgers! Neem vrijblijvend contact met mij op!

Eigenschappen
 • Odette Mars

  Ik help u graag waar nodig
 • Voor info / bestellingen

  06-13 573 462
 • Gespecialiseerd

  Zakelijke markt & Uitvaartverzorgers
 • Online bestellen (B2C)

  Via onze Webshop

Ervaringen met Odetzo

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.