PS Afscheidsceremonies

Eemnes https://www.ps-afscheidsceremonies.nl 06-13 841 275

 • Mijn diensten

  Voorganger of spreker in een uitvaartplechtigheid
 • Mijn diensten

  Voorganger of spreker in een herdenking
 • Mijn diensten

  Voorganger in een kerkelijke viering ten afscheid
 • Mijn diensten

  Musicus (zang, piano, ensemble) in Afscheidsceremonies
Beschrijving

Ik, Paul Snoek, ben u graag van dienst als voorganger of spreker in een uitvaartplechtigheid, herdenking of ander ritueel ten afscheid. Ik zal u dan niet alleen voorgaan in de afscheidsceremonie zelf, maar ook begeleiden op de weg er naar toe en samen met u tot een passend geheel komen: warm, sfeervol, sprekend en persoonlijk.

Ik kan u helpen om woorden te geven aan het lieve leven dat we gedenken, woorden die raken aan de dankbaarheid voor wat was, de vele gevoelens rond wat is en de hoop op wat nog komen mag. Ik ben u graag van dienst in een vaak verwarrende tijd.

Elke uitvaart is uniek. Uniek in de vorm, de inhoud, de sfeer. Dat vraagt om vertrouwen in de voorganger die u kiest. Daarom doet het verstrekken van standaard informatie over de talloze mogelijkheden en tarieven, eigenlijk geen recht aan wat in werkelijkheid in uw specifieke situatie passend zal blijken. Maar dat er niets zonder goed en helder overleg zal gebeuren, is een vaste waarde.

Neemt u voor verdere informatie, een voorgesprek of in geval van een uitvaart waarin ik mag voorgaan
contact met mij op via telefoonnummer 06-13841275 of mail naar:  info@ps-afscheidsceremonies.nl

Eigenschappen
 • Paul Snoek

  Voorganger / Spreker
 • Telefonisch bereikbaar

  06-13841275

Ervaringen met PS Afscheidsceremonies

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.