De Perkamentdichter

Zwijndrecht https://perkamentdichter.nl 06 42 157 458

 • Boeketje Troost

  Een boeketje vol prachtige gedichten. Zachte woorden om te fluisteren wanneer het leven veel te hard
 • (Rouw)Kaartenlijn

  Speciale kaartenlijn uitgebracht met gedichten en quotes over rouw, afscheid en gemis
 • De Troostbox

  Met deze Troostbox kunt u haar/hem/hen een beetje troost, warmte en kracht sturen
 • Perkamentgedicht op maat

  De Perkamentdichter schrijft op verzoek Gedichten op maat
 • Perkamentgedicht

  Alle gedichten van de Perkamentdichter zijn te bestellen op vintage of wit handgeschept papier.
Beschrijving

De Perkamentdichter geeft woorden aan verdriet in tijden van afscheid en rouw.

Boeketje Troost

Speciaal voor iemand in rouw of als een boeketje voor jezelf heeft de Perkamentdichter het geschenkboekje Boeketje Troost geschreven. Een boeketje vol prachtige gedichten. Zachte woorden om te fluisteren wanneer het leven veel te hard is. Een boeketje over verlies en gemis, over kwetsbaarheid en veerkracht, over rouw en de kracht van liefde want juist die liefde is grenzeloos en……fluistert terug in de stilte.

Gedichten uit Boeketje Troost worden regelmatig voorgedragen tijdens uitvaartdiensten en veel uitvaartleiders hebben dit Boeketje inmiddels aangeschaft.

(Rouw)Kaartenlijn

Er is een speciale Perkamentdichter kaartenlijn uitgebracht met gedichten en quotes over rouw, afscheid en gemis.

De Troostbox

Heeft iemand in uw omgeving een dierbare verloren? Met deze Troostbox kunt u haar/hem/hen een beetje troost, warmte en kracht sturen. De Troostbox is gevuld met de dichtbundel Boeketje Troost, een prachtige kaart/fotohouder van wengéhout met een bloemenvaasje in het verticale gedeelte, een Perkamentdichterkaart naar keuze, een zakje vergeet-mij-nietjes (bloemzaadjes) en een theetube met een speciaal geselecteerde Troostthee. Het is mogelijk deze Troostbox rechtstreeks te laten verzenden en te voorzien van een persoonlijk bericht. Dit bericht wordt gratis aan uw bestelling toegevoegd.

Perkamentgedicht op maat

Wilt u een bijzonder persoonlijk gedicht laten maken? De Perkamentdichter schrijft op verzoek Gedichten op maat. Het is mogelijk om een gedicht over of voor uw dierbare te laten maken. Ook een uitvaartgedicht is een mogelijkheid. Na het bespreken van uw wensen en de geleverde informatie wordt er een persoonlijk gedicht gemaakt. Een Gedicht op maat wordt na akkoord uitgetypt op A5 handgeschept wit of vintage papier, opgerold, voorzien van een rood lint en geleverd in een mooie houten geschenkbox. Na uw bestelling wordt er z.s.m contact met u opgenomen om uw wensen te bespreken.

Indien een Gedicht op Maat voor iemand anders wordt besteld is er tevens ruimte voor een persoonlijk bericht. Dit bericht wordt handmatig uitgetypt op een wit kaartje en aan de binnenzijde van de geschenkbox bevestigd zodat de ontvanger direct ziet van wie het afkomstig is.

Perkamentgedicht

Alle gedichten van de Perkamentdichter uit de dichtbundels, van de kaartenlijn en op haar social media kunnen besteld worden op handgeschept vintage of wit papier. Deze Perkamentgedichten worden handmatig uitgetypt met een oude typemachine en kunnen desgewenst gratis gepersonaliseerd worden (de titel kan vervangen worden door zijn of haar naam of door een woord naar keuze). Het papier is op ambachtelijke wijze vervaardigd en door de zon gedroogd. Deze gedichten worden altijd voorzien van de Merkstempel en gesigneerd aan de achterzijde.

Dankbaar

” Ik vind het belangrijk om woorden te geven aan universele gevoelens, aan gevoelens die wij allemaal hebben als wij afscheid moeten nemen en verder moeten leven zonder iemand die ons zo lief is. Ik schrijf gedichten over het leven, de dood en de liefde. Gedichten met een lach en een traan, maar de rouwgedichten hebben een speciaal plekje in mijn hart. Ik ben er dankbaar voor dat ik gemis mag omzetten in woorden en dat die woorden iemand anders soms een beetje troost kunnen bieden. ”

Alleen liefde is groter dan gemis

-De Perkamentdichter-

Heeft u een vraag of een speciaal verzoek? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met De Perkamentdichter via Info@perkamentdichter.nl of via de contactgegevens op de website.

De producten voor Rouw en Afscheid staan in een aparte categorie in de webshop.

Klik op onderstaande link indien u deze producten nu wilt bekijken.

Rouw en Afscheid – Perkamentdichter

©Kimm Mulder

De Perkamentdichter®

 

 

Eigenschappen
 • Perkamentdichter

  Herinneringsproducten
 • Telefonisch bereikbaar

  06 42 157 458
 • Webshop

  Bezoek onze website
 • Rouw en Afscheid

  Geeft woorden aan verdriet en rouw

Ervaringen met De Perkamentdichter

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.