Rosanne de With Entertainment

Gorinchem https://www.rosannedewith.nl 06 53 248 391

 • Mijn diensten

  Live muziek & artiesten bemiddeling
 • Mijn diensten

  Uitvaarten
 • Kwaliteit

  Certificate of excellence 2020 en 2021
Beschrijving

MUSIC IS IN THE MOMENT

Muziek verbindt en zorgt voor herinneringen. Met veel passie, verzorg ik kwalitatieve, muzikale programma’s en zing ik op diverse gelegenheden om beleving mee te geven met muziek. Zo ook op uitvaarten.

Helaas weet ik als geen ander hoe het voelt om een dierbare van dichtbij te verliezen. Hoe moeilijk, maar hoe mooi was het dan ook dat ik op de begrafenis van familieleden en vrienden gezongen heb. Op deze manier de mooie herinneringen naar boven te kunnen brengen, raakt altijd.

Een kijkje in het leven van de overledene d.m.v. liedjes live ten gehore brengen vind ik het mooiste wat er is. Instuderen op verzoek is geen probleem en ik ben gewend op dit  last minute te realiseren. Ook kunt u bij mij terecht voor advies voor de keuze van de songs en waar en wanneer er gezongen kan worden.

Voor de ondersteuning werk ik samen met professionele muzikanten zoals een pianist of gitarist, maar kan ik ook met een orkestband zingen. Voor kleine gelegenheden verzorg ik mijn eigen geluid. Voor een wat grotere uitvaart werk ik samen met een goede geluidsleverancier die compleet kan ontzorgen.

Luister hier naar 3 live opnamen:

Wilt u weten wat Rosanne de With  voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 0653248391 of via info@rosannedewith.nl

Meer informatie vindt u op: www.rosannedewith.nl

Eigenschappen
 • Rosanne de With

  Muziek
 • Telefonisch bereikbaar

  06 53 248 391

Ervaringen met Rosanne de With Entertainment

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.