Rouwbusje.com

Hengelo http://www.rouwbusje.com 074 85 267 77

 • Rouwbusje

  Wij beschikken over meerdere bijzondere VW rouwbusjes in verschillende nostalgische kleuren
 • Rouwbusje

  Voor het rouwvervoer kunt u kiezen uit een rood/wit, grijs wit en pastelblauw met wit VW rouwbusje
 • Rouwbusje

  Onze uitvaartbusjes brengen wij meestal op een autotransport en met begeleiding of chauffeur
 • Rouwbusje

  Wij brengen onze retro busjes op elke gewenste locatie in heel Nederland
 • Rouwbusje

  Het is uiteraard ook mogelijk om het volkswagen busje zelf op te halen bij onze hal
 • Rouwbusje

  Bij ons mag u zelf rijden of gebruik maken van een chauffeur
 • Rouwbusje

  In de bus is plek voor 2 personen inclusief de chauffeur
 • Rouwbusje

  U of de uitvaartondernemer kan rechtstreeks contact met ons opnemen
Beschrijving

Bijzonder Rouwvervoer in een Volkswagen busje klassieke rouwauto / rouwbus / uitvaartbus.

Wij beschikken over meerdere bijzondere VW rouwbusjes in verschillende nostalgische kleuren. Voor het rouwvervoer kunt u kiezen uit een rood/wit, grijs wit en pastelblauw met wit Volkswagen rouwbusje.

Haal- en brengservice klassieke rouwauto

Onze uitvaartbusjes brengen wij meestal op een autotransport en met begeleiding of chauffeur zodat alles op deze vlekkeloos verloopt. Wij brengen onze retro busjes op elke gewenste locatie in heel Nederland. Het is uiteraard ook mogelijk om het volkswagen busje zelf op te halen bij onze hal.

Zelf rijden

Bij ons mag u zelf rijden of gebruik maken van een chauffeur. In de bus is plek voor 2 personen inclusief de chauffeur. Als u zelf wilt rijden krijgt u eerst een korte instructie hoe om te gaan met het ontbreken van de moderne technieken waaronder rem- en stuurbekrachtiging. Uiteraard kunt u terugvallen op onze begeleider/chauffeur  in deze moeilijke periode.

Interieur

De VW T2 bus is voorzien van een lange vloer over de breedte en lengte van de achterkant van de bus. Hierop bevinden zich wieltjes om de kist via de achterkant naar binnen te schuiven. Hierdoor zijn alle maten mogelijk. Wij zijn, zoals u aan de website kunt zien, geen standaard bedrijf voor rouwvervoer maar voeren met respect en toewijding veel uitvaarten per jaar uit. Wij bieden deze dienst aan omdat we merken wij dat deze bijzondere begrafenisauto zeer gewaardeerd wordt en helpt bij het afsluiten van een moeilijke periode.

Tarieven

Omdat wij zeker willen weten dat er niets misgaat en u zoveel mogelijk te ontlasten  adviseren wij u om de bus door ons op een autotransport naar u toe te brengen. Uiteraard wordt de bus buiten ieders gezichtsveld gelost en geladen. Als u zelf rijd blijft onze chauffeur in de buurt om indien wenselijk te assisteren. Zelf ophalen zonder verdere ondersteuning is uiteraard ook mogelijk. Omdat de afstanden, tijden en wensen kunnen verschillen maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.

Contact

U of de uitvaartondernemer kan  rechtstreeks contact met ons opnemen. Dan kunnen we de wensen voor de rouwauto met u of hem/haar doorspreken. Er zijn meerdere nostalgische kleuren waaruit gekozen kan worden. Een rood/witte, een grijs/witte of bv een blauwe VW bus. Mocht u vragen hebben over dit bijzonder rouwvervoer in een Volkswagen busje neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan tot 22:00 ook buiten kantoortijden.

Wij wensen u alvast veel sterkte de komende tijd.

Een mooi eerbetoon:

rouwvervoer in het rode VW busje

Rouwauto: het blauwe Volkswagen busje

Instagram: https://www.instagram.com/rouwbusje/

Eigenschappen
 • Rouwbusje

  Bijzonder rouwvervoer
 • Rouwbusje

  Haal- en brengservice
 • Telefonisch bereikbaar

  074 85 267 77
 • Telefonisch bereikbaar

  06 16 004 761

Ervaringen met Rouwbusje.com

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.