Sharon Leijs Afscheidsfotograaf

Strijen https://sharonleijsafscheidsfotograaf.nl 06 12 268 261

 • Sharon Leijs afscheidsfotograaf

  Ik leg de laatste mooie momenten vast voordat je afscheid moet nemen van je geliefde.
 • Sharon Leijs afscheidsfotograaf

  Als maker van herinneringsfotografie werk ik in Rotterdam en Dordrecht maar ook daar buiten.
 • Sharon Leijs afscheidsfotograaf

  Bij herinneringsfotografie kom ik bij je langs, thuis of in een hospice of een voor u speciale plek.
 • Sharon Leijs afscheidsfotograaf

  Ik maak de foto’s als een dag uit het leven.
 • Sharon Leijs afscheidsfotograaf

  De beelden die ik maak gaan in overleg met u.
 • Sharon Leijs afscheidsfotograaf

  Op een een respectvolle manier zal ik u, uw geliefde en een ieder daarom heen in beeld brengen.
 • Sharon Leijs afscheidsfotograaf

  Niet inzoomen op tranen, maar op liefde. Kleine gebaartjes, aanrakingen een troostende schouder.
Beschrijving

Mijn naam is Sharon Leijs, professioneel afscheidsfotograaf.

Ik geloof erin dat afscheidsfotografie een meerwaarde heeft in het rouwproces en wil dit graag breed uitdragen zodat afscheidsfotografie net zo gewoon word al trouwfotografie.  Dat het standaard word bij iedere uitvaart, maar daarvoor is nog een lange weg te gaan.

Afscheidsfotografie, een mooie aandenken van een liefdevol afscheid. Foto’s die je helpen bij het afscheidnemen, die je helpen in je rouwverwerking. Foto’s hebben die je rust geven te weten dat die foto’s er zijn op het moment dat jij er behoefte aan hebt om ze te bekijken.

Afscheidsfotografie is een beladen onderwerp, wordt al gauw geassocieerd met Paparazzi. Maar dat is onterecht een goed opgeleid afscheidsfotograaf is niet uit op sensatie, maar juist op mooie beelden. Beelden die je kunnen helpen om tijdens een kopje koffie met rouwbezoek te kunnen praten over de uitvaart en over de overledene.  Dat soort bezoekjes en gesprekjes zijn belangrijk en kunnen juist helpen in de rouwverwerking.

Mensen vinden het moeilijk om over de dood te praten, maar wat zeg je tegen een nabestaande. Doodzwijgen?  dat doet zo zeer….. dat is de overleden toch niet waard. Zeg gewoon dat je het moeilijk vind, maar laat zien dat je er bent. Foto’s kijken helpt daarbij en dan komt het gesprek vanzelf wel op gang.

Helaas hoor ik nog heel vaak dat mensen niet bekend zijn met afscheidsfotografie, dat ze heel graag gebruik hadden gemaakt van de mogelijkheid toen ze afscheid moesten nemen van een dierbaren. Ik hoor 100x liever een nee en dat mensen er bewust niet voor kiezen als dat ze achteraf verdrietig zijn dat ze niet wisten dat het bestond en dol graag foto’s hadden willen hebben. Ik heb het zelf ook ervaren bij het overlijden van mijn vader. Het geeft me rust te weten dat de foto’s er zijn en ik ze kan inkijken wanneer ik daar behoefte aan heb.

Wil je meer informatie over afscheid nemen, hoe je er mee om kunt gaan en hoe je het jezelf makkelijker kunt maken, laat het mij dan weten.

#AfscheidNemenBestaatWel

Afscheidsfotografie is Doodnormaal

#afscheidsfotografie #afscheidsfotograaf #uitvaartplatform #uitvaartfotograaf #uitvaartfotografie #begraafplaats #begrafenis #begraven #crematorium #crematie #hoekschewaard

www.sharonleijsafscheidsfotograaf.nl

Eigenschappen
 • Sharon Leijs

  Gespecialiseerd afscheidsfotograaf
 • Sharon Leijs

  Fotograaf stichting Still fotografie
 • Sharon Leijs

  Fotograaf bij Kanjer wens Nederland
 • Werkgebied

  Rotterdam, Dordrecht en omgeving

Ervaringen met Sharon Leijs Afscheidsfotograaf

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.