Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Krimpen aan den IJssel https://www.stoppelenburguitvaart.nl 0180 522 255

 • Verwacht van ons dat wij...

  Rust creëren en bewaren
 • Verwacht van ons dat wij...

  Uw levensverhaal als uitgangspunt nemen
 • Verwacht van ons dat wij...

  De best passende uitvaart verzorgen
Beschrijving

Welkom bij Stoppelenburg Uitvaartverzorging

(Krimpen aan den IJssel, Lekkerkerk, Schoonhoven, Stolwijk)

Afscheid nemen van een dierbare is emotioneel zwaar. De uitvaart markeert het begin van een leven zonder de ander en betekent vaak ook het begin van de rouwverwerking. Stoppelenburg Uitvaartverzorging is er om u te begeleiden tijdens deze intense periode. Op basis van vertrouwen, oprechte interesse en veiligheid bieden wij u een unieke en waardevolle uitvaart. Zodat u ondanks het verdriet uiteindelijk los kunt laten.

Maatwerk

Wat voor uitvaart bij u past, is voor iedereen anders. Wij luisteren daarom graag eerst naar uw verhaal. Niet als uitvaartbegeleider, maar als mens. We zijn benieuwd hoe de laatste dagen waren. En wat voor persoon de overledene was. Zo worden we voor even deel van uw leven. En komen we samen tot een afscheid dat past bij uw wensen. Met aandacht voor details.

 

Ervaring

Ervaar het vertrouwde gevoel van een bekend gezicht. Stoppelenburg was er in 1956 al voor u. En nu nog steeds. Onze uitvaartverzorgers groeiden veelal op in onze regio en zijn persoonlijk betrokken bij de families die zij begeleiden. We kennen en respecteren de gebruiken en tradities uit het verleden, maar we inspireren u ook graag met moderne ideeën.

 

Ambacht

Een uitvaart moet precies zo zijn als u in uw hoofd heeft. Foutloos, persoonlijk en kwalitatief. Daarom staat ambacht bij ons centraal. Van rouwvervoer tot catering. Veel van de diensten hebben wij zelf in huis en partijen met wie wij samenwerken bewezen in het verleden ons vertrouwen waard te zijn. Dat geeft rust.

 

Bekijk hier onze locaties:

Krimpen aan den IJssel: Uitvaartcentrum de Olm

Lekkerkerk: Uitvaartcentrum Lekkerkerk

Schoonhoven: Uitvaartcentrum Linquenda

Stolwijk: Aula Hoflaan

 

Voor meer informatie: www.stoppelenburguitvaart.nl

Eigenschappen
 • Altijd bereikbaar

  0180 - 52 22 55
 • Wij dragen met trots het

  Keurmerk Uitvaartzorg

Ervaringen met Stoppelenburg Uitvaartverzorging

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.