Tea-Lounge

Zeist http://www.tea-lounge.nl 06-24 20 8719

 • Thee

  Thee brengt rust en verbind mensen.
 • Vegetarische

  Wij verzorgen ontbijt, lunch, borrel en diner.
Beschrijving

Holistische- ayurvedische catering en thee belevingen op locatie

Geïnspireerd op wereldse tradities serveren wij pure verse theesoorten, verantwoorde bites en vegetarische gerechten.​

Met passende aankleding en styling creëeren stijlvolle sfeerbeleving bij een uitvaartcatering, healthy hightea, lunch of familie diner.

Bij u thuis of op locatie.

Door het gebruik van veelal biologische seizoens ingrediënten en licht verteerbare gerechten en hapjes dragen wij bij aan het proces van rouwverwerking en kunt u onze catering holistisch noemen. Ook houden wij graag rekening met speciale wensen en diëten.

Tijdens rouw staan de zintuigen nog meer open dan normaal en komen alle prikkels nog harder binnen.
Zo ook energie en hoe zuiver het voedsel is hoe krachtiger deze energie werkt en ruimte geeft voor verwerken van emoties.
Dit geeft rust en ontspanning.

Daarnaast is voor ons het presenteren van de gerechten op een stijlvolle en respectvolle manier ook een meerwaarde voor het creëren van rust en ontspanning….

Wanneer u ons inschakelend nemen wij onze dienstbare taak met veel liefde en passie aan door u en uw gasten een passend, ontspannen en respectvol afscheid te bieden met onze holistische-ayurvedische catering en stijlvolle styling.


​NamasTea!

Liefs, Chantal

Eigenschappen
 • Openingstijden

  9:00 - 18:00
 • Telefoon

  06-24208719

Ervaringen met Tea-Lounge

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.