Tijdelijkgrafdoek.nl

Hulshorst https://tijdelijkgrafdoek.nl 0341-265041

 • Tijdelijk Grafdoek.nl

  een tijdelijk grafdoek maakt het graf persoonlijk, herkenbaar en vertrouwd
 • Tijdelijk Grafdoek.nl

  Het plaatsen is zeer eenvoudig en kan door één persoon worden gedaan
 • Tijdelijk Grafdoek.nl

  Het doek blijft netjes op zijn plek dankzij de meegeleverde grondpennen
 • Tijdelijk Grafdoek.nl

  De bedrukking is UV-bestendig waardoor het weer het doek niet zal aantasten
 • Tijdelijk Grafdoek.nl

  Daarnaast zitten er kleine gaatjes in het PVC-doek zodat regen niet op het doek zal blijven staan
Beschrijving

Het overlijden van een dierbare. Het liefst denken we er niet aan en praten we er niet over. Toch is het waardevol dit beladen onderwerp bespreekbaar te maken, om zo de begrafenis maar ook de periode erna een mooie invulling te geven. Een tijdelijk grafdoek kan hier een bijdrage aan leveren.

In de periode direct na de uitvaart wordt het graf het meest bezocht. Het gedenkmonument is dan nog niet geplaatst; het is nog niet klaar, de grond is nog niet voldoende ingeklonken of het monument is nog niet uitgezocht. Het graf heeft hierdoor een anonieme aanblik.

Tijdelijkgrafdoek.nl biedt hiervoor de oplossing: een tijdelijk grafdoek maakt het graf persoonlijk, herkenbaar en vertrouwd.

Het plaatsen is zeer eenvoudig en kan door één persoon worden gedaan. Het doek blijft netjes op zijn plek dankzij de meegeleverde grondpennen. De bedrukking is UV-bestendig waardoor het weer het doek niet zal aantasten. Daarnaast zitten er kleine gaatjes in het PVC-doek zodat regen niet op het doek zal blijven staan.

Wij hebben een aantal mooie afbeeldingen uitgezocht die kunnen worden gebruikt op het grafdoek. Een prachtige zonsondergang voor de natuurliefhebber, een lief huisdier voor de dierenvriend of een clublogo voor de echte supporter. Natuurlijk kunt u ook zelf ook een mooie foto aanleveren. Vervolgens kunt u ervoor kiezen het doek aan te kleden met bijvoorbeeld de naam, geboorte- en sterfdatum, een memorabele quote of een mooi gedicht. Wij zorgen ervoor dat het resultaat wordt zoals u dat in gedachten heeft.

Laat de herinnering spreken.

Meer informatie vindt u op: tijdelijkgrafdoek.nl

Eigenschappen
 • Tijdelijk Grafdoek.nl

  Graf en gedenktekens
 • Telefonisch bereikbaar

  0341-265041

Ervaringen met Tijdelijkgrafdoek.nl

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.