Touched Photography

Hendrik-Ido-Ambacht https://touched.photography 085 1301199

 • Touched Photography

  Afscheidsfotografie
 • Touched Photography

  Herinneringsfotografie
 • Foto's van momenten waar je troost en liefde het meest nodig had
Beschrijving

Nergens anders is liefde zo voelbaar, als in een ruimte waar mensen afscheid nemen….

Afscheid nemen van een dierbare, is misschien wel het meest emotionele moment in een mensenleven. Je beland in een rollercoaster en het meeste gaat in een roes aan je voorbij. Er moeten keuzes gemaakt worden, mensen moeten op de hoogte worden gesteld en je neemt beslissingen die je nog lang niet had willen maken…. In die laatste dagen wil je vooral zorgen voor een mooi afscheid en misschien de wensen van de overledene vervullen.

De uitvaart fotograferen, daar denk je niet meteen aan wanneer je met de dood geconfronteerd wordt. Dat is heel erg jammer, want foto’s zijn de enige tastbare herinneringen die overblijven.

Foto’s van momenten waar je troost en liefde het meest nodig had…

De foto’s kunnen steun en troost bieden, ze zijn helpend bij de verwerking. Herinneringen vervagen, foto’s houden ze levend.

Het foto-album bekijken helpt om over momenten te praten, ook met kinderen. Of die momenten delen met mensen die niet bij het afscheid aanwezig konden zijn.

Als je weet dat het einde nadert….

Wanneer je ziek bent en weet dat er geen kans op herstel mogelijk meer is, koester je de momenten met dierbare, zijn die kleine dingen zo mooi en waardevol. Deze momenten kunnen terugkijken of een prachtig portret alleen of met elkaar, dit kan in een herinneringsreportage.

Wij zijn Touched Photography…

Petra en Ton de Vormer zijn de gezichten achter Touched Photography.
Als fotografen-koppel hebben zijn zich gespecialiseerd in beelden waardoor je geraakt wordt, vandaar ook de naam Touched.
Daarnaast is Petra vrijwillig fotograaf bij de Stichting Still. Deze stichting bied kosteloos een reportage aan voor zieke, stervende of overleden baby’s (vanaf 12 weken zwangerschap).

Een foto-album, de tastbare herinnering…

De mooiste en meest waardevolle foto’s worden gebundeld in een mooi, handzaam album. Zodat je de foto’s op ieder moment van de dag kunt terugkijken, op een moment dat je daar behoefte aan hebt.

Kennismaken of vragen?

Zijn er vragen, specifieke wensen of wil je eens kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.
Een uitvaartreportage kan rechtstreeks bij ons of via de uitvaartbegeleider worden verzorgt.

 

Eigenschappen
 • Petra of Ton

  de fotografen
 • Telefonisch bereikbaar

  085 1301199

Ervaringen met Touched Photography

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.