Touched Photography

Hendrik-Ido-Ambacht https://touched.photography 06 21 532 219

 • Touched Photography

  Afscheidsfotografie
 • Touched Photography

  Herinneringsfotografie
Beschrijving

Nergens anders is liefde zo voelbaar, als in een ruimte waar mensen afscheid nemen….

Afscheid nemen van een dierbare, is misschien wel het meest emotionele moment in een mensenleven. Je beland in een rollercoaster en het meeste gaat in een roes aan je voorbij. Er moeten keuzes gemaakt worden, mensen moeten op de hoogte worden gesteld en je neemt beslissingen die je nog lang niet had willen maken…. In die laatste dagen wil je vooral de wensen van de overledene vervullen, en iets moois maken van het afscheid. Iets wat past bij jullie.

Het afscheid fotograferen, daar denk je niet meteen aan, wanneer je met de dood geconfronteerd wordt. En dat is heel erg jammer, want foto’s zijn de enige tastbare herinneringen die overblijven.

Waarom zou je een afscheidsreportage laten maken? Er zijn verschillende redenen om hiervoor te kiezen, en voor een ieder is dit weer anders. De beelden kunnen steun en troost bieden, helpen bij de verwerking. Op de foto’s zie je hoe de bloemen en de kist eruit zagen. Of andere details die langs je heen zijn gegaan, zoals: die hand op je schouder, de bloemen van je neef of de verlegen blik op het gezicht van jullie kleine knulletje die een kaars mocht branden. Wie waren er, wie stond er voor je klaar… de herinneringen vervagen, maar de foto’s houden ze levend.

Foto’s zijn er ook voor de kinderen, ze helpen gesprekjes openen en vragen te beantwoorden, wat helpt bij de verwerking.

Mensen die in hun laatste levensfase zijn gekomen kunnen zich al voor het overlijden laten informeren over alle mogelijkheden en de kosten rondom het komende afscheid. Zo maken wij ook regelmatig een herinneringsreportage, een waardevolle herinnering aan de laatste levensfase.

Een uitvaart wordt discreet door Ton of Petra gefotografeerd. Daarna maakt Petra een persoonlijke slideshow en een fotoalbum.

Een afscheidsreportage kan rechtstreeks bij ons of via de uitvaartbegeleider worden verzorgt.
Wil je informatie of vrijblijvend kennis maken? Neem dan gerust contact met ons.

Een afscheidsreportage is altijd inclusief:

 • kennismakingsgesprek
 • fotografie op de dag van het afscheid, gedurende gemiddeld 3 tot 5 uur (meer uren zijn altijd mogelijk)
 • binnen 2 weken ontvangen de nabestaanden de persoonlijke slideshow.
 • mini luxe album 15×15 cm. met 20 pagina’s (upgrade mogelijk)
 • reiskosten binnen een straal van 30 km vanaf 3343RD (daar buiten 0,30 eurocent per kilometer)
 • BTW
Eigenschappen
 • Ton of Petra

  Wij leggen graag uw bijzondere herinnering vast
 • Telefonisch bereikbaar

  06 21 532 219

Ervaringen met Touched Photography

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.