Uitvaartbus Nederland

(2)

Amsterdam https://www.uitvaartbus-nederland.nl +31 (20) 754 25 62

 • Uitvaartbus-Nederland

  Mercedes Uitvaartbus 16 personen
 • Uitvaartbus-Nederland

  Mercedes Volgbus 7 personen
 • Uitvaartbus-Nederland

  Mercedes Volgbus 16 en 23 personen
 • Uitvaartbus-Nederland

  Mercedes Volgauto 3 personen
Beschrijving

Uitvaartbus Nederland

Nog één keer samen op weg

Uitvaartbus-Nederland is gespecialiseerd in het vervoer samen. Samen op weg naar de laatste rustplaats. Ons bedrijf is gevestigd in Amsterdam, maar zijn inzetbaar door heel Nederland en eventueel daarbuiten.

Sinds 2001 zijn wij, als familiebedrijf, werkzaam in het luxe personenvervoer. Speciale wensen worden vaak bij ons aangevraagd. Ook partnerbedrijven huren ons in als volgbus. Vanuit deze ervaring is onze uitvaartbus ontwikkeld. Uitvaartbus Nederland denkt graag mee om een mooi afscheid voor uw dierbare te realiseren.

Uitvaartbus 16 persoons

Uitvaartbus Nederland verzorgt het vervoer met een luxe uitvaartbus 16 persoons . Uw dierbare gaat in deze uitvaartbus samen met nabestaanden mee. Naast de kist is ruimte voor 4 nabestaanden, die dicht bij de overledene kunnen zitten. Op de kist en achterin de bus is plaats voor de bloemstukken.

Deze zwarte Mercedes Sprinter is voorzien van privacy glas. De bus heeft een lage instap, zo is de uitvaartbus voor iedereen toegankelijk.  Ook een kinderstoel kan geplaatst worden.

Om de rit persoonlijker te maken is heel veel mogelijk, misschien wel meer dan u denkt. In de uitvaartbus kan een usb-stick of streaming de door u gekozen muziek afspelen. De uitvaartbus beschikt over twee LCD-schermen waar u foto’s of filmpjes op kan laten afspelen. Tijdens de rit kan er koffie, thee en wat lekkers, een lunch of een borrel met borrelplankje geserveerd worden. Hier vindt u een voorbeeld van onze extra service mogelijkheden.  Alles is mogelijk, wij gaan graag in overleg om  tegemoet te komen aan uw wensen.

Volgbussen

Bij Uitvaartbus Nederland kunt u terecht voor diverse soorten uitvaartvervoer. De overledene gaat samen op weg in één van onze uitvaartbussen met maximaal 16 naasten. De rouwauto voor 2 tot 4 personen kan aanvullend gereserveerd worden.
Voor meer personen bieden wij de Mercedes V klasse voor 7 personen aan. Ook de Mercedes Sprinter 22 personen behoort tot de mogelijkheden als volgbus. De Mercedes Sprinter rolstoelbus is op aanvraag te reserveren.
Eigenschappen
 • Uitvaartbus Nederland

  Wij helpen u graag op weg
 • Telefonisch bereikbaar

  +31 20 754 25 62
 • Werkgebied

  Heel Nederland, Belgie en Luxemburg
 • Reserveren

  Via onze website of email

Ervaringen met Uitvaartbus Nederland

Laat ook uw review achter
10 (2)
 • informatievoorziening:
 • communicatie:
 • behulpzaamheid:
 • flexibiliteit:
 • begreep onze wensen:
 • prijs kwaliteit:
 • Nina
  10Op 29 december 2021
  Vandaag mijn schoonvader de laatste eer bewezen.
  Vandaag mijn schoonvader de laatste eer bewezen. Wat was het fijn om gereden te worden door deze lieve mensen! En wat enorm bijzonder om met alle familie en de kist op weg te gaan naar de laatste rustplaats. Wij kijken terug op een mooie dag, dankzij uitvaartbus Nederland. Duizendmaal dank dat wij van jullie diensten gebruik mochten maken. Nina
 • Jamory
  10Op 26 april 2021
  Bedankt
  Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor de mooie en waardige geleverde dienst bij het wegbrengen van onze man, vader en opa. Wij hebben hem moeten loslaten door het Covid19 virus, maar wat had hij dit afscheid verdient na alles wat hij voor ons heeft betekend. Jullie flexibiliteit in tijd, aanpassing en professionaliteit is iets wat jullie onderscheid. Hele mooie nieuwe luxe uitvaartbus die pa in stijl zijn laatste ritten heeft bezorgd. De medewerkers waren op en top professioneel en zeer meegaand met de sfeer van de dag. Niks was hun teveel. Omdat er een heel veel bloemen waren bezorgd werd er zelfs last minute een extra bloemen volgauto geregeld. Top geregeld! Namens de gehele familie bedankt voor het speciaal maken van deze dag. Pa had dit verdiend!

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.