Uitvaartstichting Hilversum

Hilversum https://www.uitvaartstichtinghilversum.nl 035-6210960

 • Onze locaties

  Crematorium Hilversum
 • Onze locaties

  Begraafplaats Zuiderhof
 • Onze locaties

  Begraafplaats Bosdrift
 • Onze locaties

  Noorderbegraafplaats Hilversum
Beschrijving

Een uitvaart regelen

Uitvaartstichting Hilversum beschikt over een crematorium, drie begraafplaatsen en meerdere afscheidslocaties.

Al onze locaties brengen een andere sfeer met zich mee. Het zicht op de Hoorneboegse Heide van de Zuiderhof en de ‘stilte in de stad’ van de Bosdrift zijn voorbeelden hiervan. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij vinden het belangrijk dat u oprechte aandacht krijgt. Er is daarom nooit meer dan een familie tegelijkertijd aanwezig. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen.

CREMATIE

In het crematorium zijn bepaalde zaken standaard aanwezig. Denk hierbij aan kandelaars, bloemenstandaards, muziekinstallatie en baar. Omdat wij het belangrijk vinden dat nabestaanden de tijd hebben om afscheid te nemen, is er geen andere plechtigheid op dezelfde tijd.  Als u een afscheidsdienst wilt houden, mag u tijdens de gehuurde periode gebruik maken van de aula, overige ruimtes en attributen. Al deze zaken zitten in het tarief voor een crematie met plechtigheid. Het gebruik van de horeca wordt apart in rekening gebracht en is afhankelijk van de wensen. Hiervoor werkt de stichting met een vaste cateraar.

BEGRAFENIS

U heeft gekozen voor een begrafenis bij Uitvaartstichting Hilversum. Wij beheren drie prachtige begraafplaatsen met diverse mogelijkheden tot begraven zoals een particulier graf, keldergraf, kindergraf, bovengronds graf en een algemeen graf. Op de Noorderbegraafplaats hebben wij naast Katholieke grafvelden en oorlogsmonumenten ook een Islamitisch grafveld. Sinds kort bestaat de mogelijkheid tot natuurbegraven op de Bosdrift. Voor meer informatie of een afspraak voor een bezichtiging / rondleiding kunt u contact opnemen via telefoon 035-6210960 of via info@uitvaartstichtinghilversum.nl

BEHEER & ONDERHOUD

Het beheer en onderhoud van de begraafplaatsen wordt verzorgd door ons eigen team groen en begraven. Tevens zullen leerlingen van de Praktijkschool in Hilversum bij ons iedere dinsdag praktijklessen gaan volgen op onze algemene begraafplaatst de Bosdrift.

GEDENKTEKENS & GRAFBEDEKKING

Er is een enorme keus aan gedenktekens. De drie begraafplaatsen van Hilversum bieden op dit punt veel keuzevrijheid. Afmetingen, materialen en constructie moeten wel voldoen aan bepaalde eisen. Die zijn vastgelegd in een beheerverordening.

Bespreek uw wensen voor een gedenkteken tijdig met de beheerder. Een ontwerp wordt getoetst aan de beheerverordening, de beheervisie en het algemene beeld van de begraafplaats.

Voor de specifieke invulling van een crematie of begrafenis werken wij samen met uitvaartondernemers. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Kijk voor meer informatie op: www.uitvaartstichtinghilversum.nl/

Eigenschappen
 • Uitvaartstichting

  Hilversum
 • Telefonisch bereikbaar

  035-6210960
 • Info over Asbestemmingen

  035-2064521
 • Ons team

  Staat graag voor u klaar

Ervaringen met Uitvaartstichting Hilversum

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.