Uitvaartverzorging De Bevelanden

Goes www.uitvaartzorgcentrum.nl 0113 31 14 44

 • Onze diensten

  Kisten
 • Onze diensten

  Gedenktekens
 • Onze diensten

  Rouwcentra
 • Onze diensten

  Muziek
 • Onze diensten

  Rouwvervoer
 • Onze diensten

  Condoleanceregister
 • Onze diensten

  Bloemen
 • Onze diensten

  Nazorg
Beschrijving

Team met hart voor hun werk

Uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’ beschikt over een deskundig en gemotiveerd team, met vrouwen en mannen van uiteenlopende leeftijden. Jeugdig enthousiasme en jarenlange ervaring vullen elkaar zodoende aan. Dit resulteert in een uitgebalanceerde, frisse kijk op de invulling van de diverse taken. Stuk voor stuk beschikken onze uitvaartverzorgers over een warm voelend hart, een open oog en een luisterend oor. Allen hebben een gedegen opleiding achter de rug en volgen regelmatig bijscholingscursussen. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zo dynamische uitvaartbranche.

Uw uitvaart: de keuze is aan u

Vaak werken uitvaartverzekeraars samen met een bepaalde uitvaartonderneming. Sommige verzekeraars bieden hun eigen diensten op dit vlak aan. Daardoor denken veel mensen dat ze verplicht zijn om de uitvaart via hun verzekeraar te laten verlopen. Dit is echter beslist niet het geval: in de meeste gevallen bepaalt de verzekerde zelf wie de uitvaart verzorgt.

Dat geldt ook voor de inhoud van de uitvaart. In het Persoonlijk Wensen Boekje van Uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’ kunt u uw wensen met betrekking tot uw uitvaart aangeven. Dit is niet alleen nuttig voor uzelf, maar zeker ook voor uw nabestaanden. Het komt namelijk vaak voor dat nabestaanden feitelijk geen idee hebben van de uitvaartwensen van hun dierbare. In het Persoonlijk Wensen Boekje legt u onder meer vast of u begraven of gecremeerd wilt worden, hoe de uitvaart eruit moet zien en waar u deze wilt laten plaatsvinden, of u wel of geen dienst wenst, welke muziek er mag klinken en of bloemen welkom zijn.

Ook kunt u in het boekje diverse praktische zaken vastleggen, zoals het nummer van uw bank- en/of girorekening en de plaats waar u uw paspoort, trouwboekje, verzekeringspolissen, donorcodicil en contracten heeft opgeborgen. Ook aan een gastenlijst voor de uitvaart is gedacht. Het Persoonlijk Wensen Boekje is gratis bij ons af te halen. Op verzoek sturen wij u kosteloos een exemplaar toe. Ook kunt u het boekje per e-mail aanvragen, via info@uitvaartzorgcentrum.nl.

Voor alle duidelijkheid: het Persoonlijke Wensen Boekje is geen testament. Daarvoor kunt u terecht bij de notaris. Wel kan het boekje dienen als rechtsgeldig codicil.

 

Meer informatie vindt u op: www.uitvaartzorgcentrum.nl

Eigenschappen
 • Uitvaartverzorging

  De Bevelanden
 • Telefonisch bereikbaar

  0113 31 14 44

Ervaringen met Uitvaartverzorging De Bevelanden

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.