Uitvaartverzorging Hess

Rotterdam https://www.hess.nl 010 418 23 33

 • Onze diensten

  Begraven
 • Onze diensten

  Cremeren
 • Onze diensten

  Rouwkaarten
 • Onze diensten

  Uitvaartkisten
 • Onze diensten

  Rouwvervoer
 • Onze diensten

  Rouwbloemen
 • Onze diensten

  Beeld en geluid
 • Onze diensten

  Nazorg
Beschrijving

Hess uitvaartzorg voor een persoonlijk en waardevol afscheid in Rotterdam en omstreken

Omdat we weten dat we verdriet niet kunnen wegnemen, doen we meer dan ons best om omstandigheden te creëren waarin nabestaanden hun verlies een plaats kunnen geven. Hess uitvaartzorg verzorgd veelal uitvaarten in Rotterdam en omstreken en staan bekend als vertrouwd familiebedrijf. Natuurlijk is Hess uitvaartzorg ook buiten deze regio actief en kunnen wij u prima van dienst zijn voor het regelen en uitvoeren van een uitvaart.

We realiseren de begrafenis of crematie op basis van uw uitvaartwensen en budget. Elke uitvaart is uniek en verdient dezelfde aandacht, ongeacht of u kiest voor een begrafenis of crematie en welke invulling u wenst. Of het nu gaat om een klassieke of moderne uitvaart, duurzaam of eenvoudig, we zetten altijd de uitvaartwensen van de overledene en nabestaanden centraal en behandelen deze met respect en integriteit. Kortom, samen creëren we een uitvaart die past bij het leven van de overledene.

Op basis van de wensen en eventuele uitvaartverzekeringen en financiële middelen, kijken we samen met u naar de mogelijkheden om de uitvaart te realiseren binnen het beschikbare budget. Zo kunnen we samen een persoonlijk en waardevol afscheid organiseren en de laatste eer bewijzen.

Dankzij onze ervaring weet Hess uitvaartzorg wat kan en mag op het gebied van de uitvaart.

Het kan zijn dat u veel ideeën heeft maar niet goed weet hoe u die vorm moet geven en wat de kosten hiervan zijn of juist maar één bijzondere wens, ook dan doen wij er alles aan om die mogelijk te maken.
Bel 010 418 23 33 of mail uitvaartzorg@hess.nl voor een afspraak om samen met ons de wensen in kaart te brengen en bijbehoren kosten of vraag het gratis informatiepakket aan met daarin de handige wilsbeschikking waarin u uw wensen kunt vastleggen zodat nabestaanden weten hoe de uitvaart er uit moet komen te zien.

Onze locaties:

Hess uitvaartzorg
Postbus 8112
3009 AC Rotterdam

Rouwcentrum Hess
Reigerlaan 195
2903 LG Capelle aan den IJssel

Rouwcentrum De Meidoorn
Meidoornsingel 50
3053 BS Rotterdam-Schiebroek

Afscheidshuis Hess
Barbarakruid 2
3068 SB Rotterdam-Ommoord

Rouwcentrum Overschie
Hoornsingel 10
3042 NL Rotterdam-Overschie

 

Meer informatie vindt u op: www.hess.nl

 

Eigenschappen
 • Hess

  Uitvaartverzorging
 • Overlijden melden

  010 418 23 33
 • Aangesloten bij

  BGNU
 • Aangesloten bij

  Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Ervaringen met Uitvaartverzorging Hess

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.