Uitvaartverzorging Stork Maasdriel

Hedel https://www.storkmaasdriel.nl 073 ‑ 59 92 411

 • Onze diensten

  Uitvaart op maat
 • Onze diensten

  Opbaren
 • Onze diensten

  Verzorgen
 • Onze diensten

  Rouwdrukwerk
 • Onze diensten

  Rouwvervoer
 • Onze diensten

  Assieraden & Urnen
 • Onze diensten

  Condoleance avond
 • Onze diensten

  Uitvaartmuziek
Beschrijving

EEN BIJZONDERE UITVAART BIJ ONS UITVAARTCENTRUM IN HEDEL

Ons uitvaartcentrum aan de Drielseweg 36B in Hedel is ingericht om nabestaanden te ontvangen in een warme, huiselijke sfeer met mogelijkheid tot het bijwonen van condoleances, afscheidsdiensten en koffietafels. Het gebouw is voorzien van 24-uurs kamers met een eigen ingang voor de nabestaanden, zodat men in alle rust en zo lang als gewenst bij de overledene kan blijven. Een moment van vrede en samenzijn voor de crematie of begrafenis tijdens een uitvaartdienst, in de rustige omgeving van Kerkdriel en Maasdriel. De mogelijkheid die steeds meer gevraagd wordt, is een dienst gehouden op het uitvaartcentrum met aansluitend de koffietafel aldaar en daarna de begeleiding van de overledene naar het crematorium door alleen naaste familie. Dit laatste is ook mogelijk met een korte plechtigheid vlak voor het invoeren van de kist met overledene. Ook een uitvaartdienst in de kerk nabij Kerkdriel of op een andere locatie behoort tot de mogelijkheden.

EEN HELPENDE HAND BIJ DE VERZEKERINGSZAKEN ALS ONDERDEEL VAN ONZE UITVAARTBEGELEIDING IN MAASDRIEL

Inmiddels zijn we binnen Uitvaartverzorging Stork Maasdriel gegroeid naar een team van in totaal twaalf betrokken medewerkers. We verzorgen in heel Nederland en België uitvaarten, stuk voor stuk uniek in vormgeving, persoonlijke aandacht en uitvoering. Wij verzorgen met toewijding en respect begrafenissen en crematies op een persoonlijke wijze, ongeacht waar of hoe u verzekerd bent. Door de samenwerking met bijna alle verzekeraars zijn wij in staat om voor alle maatschappijen uitvaarten te verzorgen en uitvaartbegeleiding te bieden in omgeving Maasdriel. Ook regelen wij voor u, indien gewenst, alle administratieve handelingen vereist door de maatschappijen om tot een snelle uitbetaling aan u of uw nabestaanden over te kunnen gaan.

GEEN ZORGEN OVER REPATRIËRING VOOR DE UITVAARTDIENST NABIJ KERKDRIEL

Wij verzorgen indien nodig repatriëringen vanuit alle Europese landen. Dit nemen we regelmatig zelf in handen en rijden met eigen auto voor een vlotte repatriëring. Wanneer er een vlucht nodig is, hebben we de juiste contacten met diverse organisaties om tot een snelle repatriëring over te kunnen gaan. De begrafenis of crematie, ofwel de uitvaartdienst, vindt plaats in uw vertrouwde omgeving rondom Hedel en Kerkdriel, met al uw naasten, ook uit de omliggende gemeenten Altena en Nederhemert.

UNIEK IN UITVAARTEN

De persoonlijke benadering en gedetailleerde uitvoering van een complete uitvaart naar wens – van een passend traditionele begrafenis met een persoonlijk karakter of een crematie in familiekring naar groots en op een bijzondere locatie in bijvoorbeeld Kerkdriel of Maasdriel – dat alles maakt ons ‘Uniek in Uitvaarten’. Maak vrijblijvend een afspraak bij Uitvaartverzorging Stork Maasdriel om te begrijpen wat wij voor u en het afscheid kunnen betekenen met onze uitvaartbegeleiding nabij Maasdriel.

Eigenschappen
 • Stork Maasdriel

  Uitvaartverzorging
 • Telefonisch bereikbaar

  073 ‑ 59 92 411

Ervaringen met Uitvaartverzorging Stork Maasdriel

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.