Brenda Molenaar Uitvaartzorg voor mens en dier

Wormerveer https://brendamolenaaruitvaartzorg.nl 06 103 193 21

 • Mijn diensten

  Wij nemen de complete organisatie van de uitvaart uit handen
 • Mijn diensten

  Wij kunnen u begeleiden vanaf het moment dat de euthanasie plaatsvindt
 • Mijn diensten

  Wij helpen u thuis of bij de dierenarts tot en met de as van uw lieveling bij u thuis.
 • Mijn diensten

  Wij regelen alle formaliteiten en organisatorische taken rondom de huisdiercrematie
 • Mijn diensten

  zodat u ongestoord kunt rouwen en afscheid kunt nemen van uw dierbare, geliefde huisdier.
Beschrijving

Uitvaartzorg voor mens en dier

Sinds 1998 ben ik werkzaam geweest bij verschillende uitvaartondernemingen waar ik alle facetten van het vak heb geleerd.

In 2006 nam ik het besluit om mijn eigen bedrijf op te starten zodat ik, als eenmansbedrijf, alle tijd kon nemen voor de nabestaanden. Dit heb ik tot 2016 gedaan. Daarna ben ik tot en met 2021 werkzaam geweest bij een uitvaartondernemer en nu ga ik weer zelfstandig verder.

Ik heb van mijn werk mijn hobby gemaakt en doe het vol passie en enthousiasme. Er zijn vele dagen in het leven die als ‘de mooiste dagen van je leven’ beschouwd kunnen worden, waarom een afscheid van een naaste ook niet? Mijn doel is om samen met u, op een eerlijke, open manier uw afscheid tot een prachtige herinnering te brengen. Afscheid nemen is iets wat maar 1 keer kan dus moet het goed en geheel naar wens van de overledene en de nabestaanden zijn.

Brenda Molenaar Uitvaartzorg is er niet alleen voor mensen maar heeft zich ook gespecialiseerd in het afscheid nemen van uw geliefde huisdier.

Ik heb samen met 20 anderen als eerste de opleiding tot uitvaartverzorger voor dieren gevolgd bij Tinley Academie, een gerenommeerde academie voor dier en gedrag. Ik kan u bijstaan in de begeleiding voor- en tijdens de euthanasie en met het regelen van de uitvaart. Klik op dierenuitvaartzorg voor meer informatie.

Ik vond het een eer om deze opleiding als eerste te mogen volgen en ik vind het, mede door mijn enorme liefde voor (huis)dieren, een geweldige toevoeging om dit aan te kunnen bieden.

Waardig afscheid voor het overleden huisdier

Beste dierenliefhebbers, hier vindt u informatie over onze service met betrekking tot dierenuitvaarten.
U komt naar onze website vanwege een trieste gebeurtenis: Helaas is het nu de tijd om afscheid te nemen van uw trouwe metgezel. Brenda Molenaar Uitvaartzorg staat aan uw zijde in deze moeilijke tijd.

U associeert veel goede herinneringen met uw huisdier. Er is een emotionele band ontstaan ​​die voortduurt, zelfs nadat uw geliefde u heeft verlaten. Je trouwe vriend blijft levend in je herinneringen.

Brenda Molenaar Uitvaartzorg ondersteunt u en geeft u de mogelijkheid om in een waardige ceremonie afscheid te nemen van uw geliefde dier.

Wij nemen de complete organisatie van de uitvaart uit handen

Wij staan klaar om u te helpen en troost te bieden met de hele organisatie van de crematie en begeleiden u op de laatste reis samen met uw overleden dier. Wij kunnen u begeleiden vanaf het moment dat de euthanasie plaatsvindt, thuis of bij de dierenarts tot en met de as van uw lieveling bij u thuis.

Wij regelen alle formaliteiten en organisatorische taken rondom de huisdiercrematie, zodat u ongestoord kunt rouwen en afscheid kunt nemen van uw dierbare, geliefde huisdier.

Ons tarief is €95 waarbij een gesprek vooraf, begeleiding tijdens de euthanasie en het regelen van de formaliteiten zijn inbegrepen.

Ik heb mij gespecialiseerd in het afscheid nemen van paarden en pony’s met daarbij de service om nu alvast te kunnen sparen voor een eventuele crematie voor later.

Dit werk mag niet worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Brenda Molenaar.

Voor zowel de humane uitvaarten als dierenuitvaarten en afscheid nemen van paarden en pony’s geldt dat ik landelijk werk, ongeacht welke verzekering.

Meer informatie vind u op: brendamolenaaruitvaartzorg.nl

Eigenschappen
 • Uitvaartzorg

  Voor mens en dier
 • Brenda Molenaar

  Ik sta u graag te woord.
 • Telefonisch bereikbaar

  06 103 193 21
 • Onze specialisatie

  Uitvaart verzorging voor dieren

Ervaringen met Brenda Molenaar Uitvaartzorg voor mens en dier

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.