Valé kinderuitvaartzorg

Dronten https://www.valeuitvaartzorg.nl/ 0321 - 745 067

 • Valé kinderuitvaartzorg

  De verzorging
 • Valé kinderuitvaartzorg

  Uitvaartkisten
 • Valé kinderuitvaartzorg

  Opbaarlocatie
 • Valé kinderuitvaartzorg

  Begraven & Cremeren
 • Valé kinderuitvaartzorg

  Rouwdrukwerk in eigen beheer
 • Valé kinderuitvaartzorg

  Bloemen
 • Valé kinderuitvaartzorg

  Condoleance
 • Valé kinderuitvaartzorg

  Rouwfotograaf
Beschrijving

Welkom bij Valé kinderuitvaartzorg

‘’Er komt zoveel meer kijken bij het verlies van een kind dan alleen die grote lege plek’’

Mijn naam is Linda van Altena, moeder van 4 prachtige kinderen en vrouw van Klaas Jan. Een van onze kinderen is niet meer onder ons. We zijn hem verloren in 2016. De oerkracht die je voelt als moeder wanneer je weet dat het niet goed meer komt met je kind is onbeschrijfelijk. Leven tussen hoop en vrees is niet te doen en toch hou je vol. Maar wanneer het onvermijdelijke gebeurd heb je hulp nodig. Hulp in praktische zin maar ook het gevoel van iemand naast je hebben die weet wat er moet gebeuren. Vanuit onze jarenlange werkervaring kunnen we die ondersteuning bieden als geen ander. Tevens helpt het in de benadering dat ik weet waarover het gaat in gevoel, beleving en de onmacht die jullie als ouders voelen. Er komt zoveel meer kijken bij het verlies van een kind dan alleen die grote lege plek. Denk daarbij aan je rol in het gezin, wie ben je als partner nu, hoe ziet onze toekomst eruit en natuurlijk hoe kunnen we de draad proberen op te pakken. Mijn hart ligt bij mensen en daarom wil ik jullie met liefde bij staan in de begin fase van de moeilijkste periode in jullie leven.

Linda van Altena 06 431 211 34

 

‘’Dit werk is een roeping en ik doe dit vol overgave”

 

Mij naam is Erwin Livestro, vader van 8 opgroeiende kinderen en partner van Wendy Livestro, succesvol verzorgster in de uitvaartbranche. Na het volgen van de opleiding tot uitvaartleider ben ik vanaf dag 1 vol overgave aan de slag gegaan met het opzetten van mijn eigen uitvaartbedrijf. Een van de eerste uitvaarten die ik deed was die van een prachtig jongetje, een peuter, er ging zo’n andere wereld voor mij open! Toen mocht ik ervaren dat dit het vak is waar mijn passie ligt. Dit werk is een roeping, zo ervaar ik het zelf, hier begin je niet zomaar aan. Je moet sociaal, inlevend en meevoelend zijn om dit aan te kunnen. Wij, het team van Valé Uitvaartzorg, hebben in de afgelopen jaren gezien hoe belangrijk deze zaken zijn. Daarnaast is het van groot belang dat je een uitvaartverzorger kiest waar je een klik mee hebt. Wees welkom!

Erwin Livestro 06 409 52584

 

Je wordt wakker in een nachtmerrie, een echte nachtmerrie. Te horen krijgen dat je grote kleine vent of mooie dochter maar toch nog kleine meisje komt te overlijden. De schok is niet te bevatten. Er gaat van alles door je hoofd. In dit geval is het om te weten dat wij als ervaringsdeskundigen naast jullie komen staan. Een voorgesprek kan heel fijn zijn om dat jongeren vaak heel duidelijk weten wat ze willen. Al is dit een onderwerp waarmee zijn doorgaan niet bezig zijn. Valé Uitvaartzorg biedt die mogelijkheid om vooraf kennis te maken met jullie zoon of dochter en u als ouders. Dit geeft jullie als ouders en als verdere gezinsleden rust. Het geeft ook rust aan het kind waar het om gaat. Ook komt het natuurlijk voor dat een overlijden als totale schok komt en je uit het niets voor het onvoldrongen feit staat de uitvaart te moeten regelen van je eigen kind. Dan beginnen we gewoon bij 0. We praten met elkaar, halen herinneringen op en vanuit daar ontstaat er dan vanzelf een draaiboek voor de uitvaart. Ieder kind is uniek, het afscheid van uw kind zal uniek zijn. Weet dat je niet alleen staat, al voelt dat wel zo. Er zijn handen om je te dragen en schouders om op te leunen.

 

 

Eigenschappen
 • Valé kinderuitvaartzorg

  Christelijke Uitvaart
 • Overlijden melden

  0321 - 745 067

Ervaringen met Valé kinderuitvaartzorg

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gunt u uw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na uw overlijden? U kunt bij ons uw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.