Verlies en Rouwbegeleiding Henriette van der Poel

Alkmaar https://henriettevanderpoel.nl/ 06 - 20 35 34 82

 • Echt contact

  Afspraken vinden plaats in mijn praktijkruimte
 • Gratis kennismakingsgesprek

  Kom een kopje koffie of thee drinken om te kijken of het klikt.
 • Counseling trajecten

  Verlies-en Rouwbegeleiding, Stress counseling, Wandelend counselen
 • Multidisciplinaire aanpak

  Lutografie, voetreflex massages, mindfulness, meditatie, creatieve oefeningen
Beschrijving

Wanneer luisteren om te reageren, luisteren om te begrijpen wordt, ontstaat er echt contact.

Er zijn zoveel vormen van verlies. Niet alleen het overlijden van een dierbare, maar ook omdat je partner of ouder je niet meer herkent vanwege de ziekte van Alzheimer. Het verlies van een baan of pensionering, een scheiding, verhuizen naar een nieuw land en je vrienden en familie achterlatend. Zelfs het verlies van een huisdier kan een enorme impact hebben op je leven. In het begin heb je nog veel steun van de mensen om je heen, maar na een paar maanden gaan mensen verder met hun eigen leven en wordt alles stil. Voor jou is die stilte oorverdovend. Je voelt je nog steeds intens verdrietig. Misschien dacht je dat je verder was gegaan met je leven en opeens, jaren later, word je opnieuw geconfronteerd met je verlies.

Ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws: je zult het zelf moeten doen. Het goede nieuws: je hoeft het niet alleen te doen. Ik begeleid je met liefde door dit proces. Of het verlies nu recent is of jaren geleden, ik kan je ondersteunen bij het aanvaarden en het omarmen van je verlies, zodat er weer ruimte ontstaat voor herstel. Van afhankelijk, naar onafhankelijk zijn.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Het is een ervaring waar we allemaal, vroeg of laat, mee te maken krijgen. Vaak kunnen we daar prima mee omgaan, maar af en toe is het lijden zo groot dat je wel wat steun kunt gebruiken. Van lijden naar leiden.

Schroom niet om om hulp te vragen! Dit is geen teken van falen, maar een teken van moed omdat je niet op wilt geven! Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor je.

Ik begeleid je graag, Henriëtte

Eigenschappen
 • Henriëtte van der Poel

  Verlies- en Rouwbegeleiding
 • Meer informatie

  06 - 20 35 34 82
 • Expats welcome

  English speaking

Ervaringen met Verlies en Rouwbegeleiding Henriette van der Poel

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.