Warnaar Uitvaartverzorging

Schermerhorn https://www.warnaaruitvaartverzorging.nl 06 43 279 474

 • Onze diensten

  Kisten
 • Onze diensten

  Rouwvervoer
 • Onze diensten

  Rouwkaarten
 • Onze diensten

  Urnen en stenen
 • Onze diensten

  Afschiedsbloemen
 • Onze diensten

  Assieraden
 • Onze diensten

  Audio & Video
 • Onze diensten

  Collectie wades
Beschrijving

Welkom bij Warnaar Uitvaartverzorging

Warnaar Uitvaartverzorging werkt vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is en een liefdevol afscheid verdient na overlijden.

De mens achter Warnaar Uitvaartverzorging is betrokken bij haar medemens en investeert tijd en aandacht in deze uitvaart. Door te luisteren kan er een goed beeld gevormd worden van de overledene. Er zal getracht worden zoveel mogelijk aan al uw wensen tegemoet te komen, binnen de wettelijke normen.

De wensen van de overledene en diens naasten staan centraal en worden de verbinding tot een persoonlijke uitvaart. Zo kunnen we samen met u als naaste(n), een uitvaart creëren die lijkt op een afspiegeling van de overledene. Warnaar Uitvaartverzorging biedt u professionele hulp na overlijden op een warme betrokken wijze waarbij er oprechte aandacht aan de overledene en diens naasten wordt geschonken. Warnaar Uitvaartverzorging is een uitvaartonderneming die maatwerk levert. Hierbij wordt u uitgenodigd en gestimuleerd actief deel te nemen aan de vormgeving van een zo persoonlijk mogelijke uitvaart. Het zijn de naasten die afscheid nemen en onze rol is het om hen daarbij te begeleiden, te ondersteunen. Wij vinden het belangrijk om naasten iets in handen te geven in plaats van ze ongevraagd alles uit handen te nemen. Er mag veel, er moet niets. Onze taak is om u zo goed mogelijk te begeleiden door te luisteren, vervolgens te regelen en organiseren zodat uw wensen gerealiseerd kunnen worden.

Stap voor stap worden er weloverwogen keuzes gemaakt waarbij we de wensen op elkaar afstemmen. Niet alles hoeft de eerste dag beslist te worden. Soms is het goed er een nachtje over te slapen. We hebben immers een aantal dagen de tijd; een uitvaart regelen is een aaneenschakeling van keuzes maken. En als het nodig is, komen we terug op eerder gemaakte keuzes. Het is immers niet niks, het gaat hier om zaken waar goed over nagedacht moet worden. Definitief afscheid nemen van een dierbare kun je NIET overdoen, DEZE uitvaart moet in één keer goed zijn. Daarom is het zo belangrijk dat op de juiste wijze te doen.

Warnaar Uitvaartverzorging verdiept zich in mensen, achtergronden en persoonlijke wensen om zo tot een heel persoonlijke invulling van de uitvaart te kunnen komen. Eén die past bij de overledene en diens naasten. Een liefdevol afscheid waar u met een goed gevoel aan terug kan denken.

Meer informatie vindt u op: www.warnaaruitvaartverzorging.nl

Eigenschappen
 • Warnaar

  Uitvaartzorg
 • Telefonisch bereikbaar

  06 43 279 474
 • Werkgebied

  Noord Holland
 • Gedenkpagina

  Bezoek onze website

Ervaringen met Warnaar Uitvaartverzorging

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.