Waymood – Design urnen

Dordrecht https://waymood.nl 078 84 40 552

 • Configureerbaar

  Met de handige configurator stel je zelf een urn samen
 • Personaliseerbaar

  Voeg naam data en eventueel initialen toe aan het ontwerp
 • Uitbreidbaar

  Elke urn is op een later moment te vergroten met een extra tussenring en/of huls
 • Op bestelling gemaakt

  Elke urn wordt met aandacht op bestelling vervaardigd
Beschrijving

“De ervaring van verlies is voor iedereen anders. Wij vinden dat een urn ruimte moet geven aan dat persoonlijke gevoel. Passend bij de overledene én bij jou als nabestaande. Troostgevend. Onderdeel van jouw leven. Van jouw interieur.

De personaliseerbare Waymood-urn heeft een ingetogen basisontwerp en de mogelijkheid dit naar eigen inzicht vorm te geven. Met gestileerde, maar herkenbare symbolen en gedichten. Van subtiel tot flamboyant, maar nooit cliché. Uniek.”

De Waymood-urnen zijn design urnen met een inhoud van 300ml, 2 liter, 3 liter of 4 liter. De urnen zijn ontwikkeld als stijlvol alternatief voor de traditionele urn; een persoonlijke herinnering aan een dierbare.

Alle Waymood-urnen zijn bedoeld voor gebruik binnenshuis. Ze zijn gemaakt van houtgevuld 3D-printfilament en hebben een kern van RVS (0,3 liter urnen) of een stevige ribbenstructuur (2, 3 en 4 liter urnen).

Wij vinden het heel bijzonder dat we deze persoonlijke aandenkens mogen maken. Onze urnen worden dan ook met veel zorg en aandacht vervaardigd.

De geprinte houten urnen worden eerst zorgvuldig geschuurd en vervolgens gelakt of gebeitst. We combineren de flexibiliteit en precisie van moderne techniek (3D-printen) met het persoonlijke van handwerk.

Meer informatie vindt u op: www.waymood.nl

Eigenschappen
 • Waymood

  Urnen
 • Telefonisch bereikbaar

  078 84 40 552

Ervaringen met Waymood – Design urnen

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.