Wikkelgoed

Ankeveen https://www.wikkelgoed.nl 020 - 845 73 43

 • Lijkwaden

  Een lijkwade is een rechthoekig stuk stof om een overledene mee in te wikkelen.
 • Opbaarplanken

  Om een lijkwade te gebruiken als alternatief voor een kist is er een opbaarplank nodig.
 • Sluitingen

  Via een band de ljkwade vastmaken aan de baarplank.
 • Doodshemd

  Een alternatief voor kleding.
 • Condoleanceboeken

  Persoonlijke boodschap of herinnering achterlaten.
Beschrijving

Een zachte uitvaart

In een lijkwade gewikkeld is een overledene toenaderbaar, dichtbij en zacht. Dit maakt het nemen van afscheid persoonlijker.

Lijkwaden

Een lijkwade is een rechthoekig stuk stof om een overleden mee in te wikkelen. In lijn met onze visie over natuurlijk afscheid worden al onze lijkwaden gemaakt van natuurlijke materialen.

Opbaarplanken

Om een lijkwade te gebruiken als alternatief voor een kist is er een opbaarplank nodig. Al onze opbaarplanken zijn gemaakt van natuurlijke materialen.

Sluitingen

Bij het dragen van een opbaarplank is het mooi om de lijkwade met een van onze sluitingen vast te maken aan de baarplank. Deze banden hebben wij in twee uitvoeringen.

Doodshemd

Het linnen doodshemd is een alternatief voor kleding, te gebruiken bij een opbaring op een bed, een draagbaar of in een kist.

Condoleanceboeken

In een condoleanceboek is het mogelijk om een persoonlijke boodschap of herinnering achter te laten die rustig nagelezen kan worden als de uitvaart achter de rug is.

 

Wij helpen u alles te regelen zonder zorgen. Dit doen we op deze wijze.

 

Persoonlijk contact

Voor vragen en persoonlijk advies bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@wikkelgoed.nl of door het contactformulier op deze website in te vullen. Mocht u liever iemand spreken, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Telefoon 020 – 845 73 43

Praktische informatie

Het belangrijkste deel aan praktische informatie, zoals vouwinstructie van een wade, wordt meegeleverd met uw bestelling. Informatie over verzendopties kunt u vinden op de pagina bezorgen en kosten. Alles op de webshop zou zich vanzelf moeten wijzen, mocht er iets niet lukken, neem dan gerust contact met ons op.

Eigenschappen
 • E-mail

  info@wikkelgoed.nl
 • Vestiging

  Ankeveen
 • Telefoonnummer

  020 - 845 73 43

Ervaringen met Wikkelgoed

Laat ook uw review achter

Uitvaartkluis

Gun je jouw nabestaanden ook rust in hun rouwproces na jouw overlijden? Je kan bij ons jouw uitvaart wensen en praktische zaken zoals financíën en administratie veilig vast leggen in de Uitvaartkluis.