Afscheidsfotografie – Als pareltjes zo mooi

“Als pareltjes zo mooi”… dat is wat Rita van Pareltjes Fotografie nastreeft met haar foto’s. Rita houdt ervan om mensen in hun meest pure vorm vast te leggen.

Dat is één van de redenen dat zij het fotograferen van een uitvaart dankbaar vindt om te doen. Elke gast die bij een afscheid aanwezig is, is zich op dat moment bewust van de kostbaarheid van het leven. De impact dat het verlies van een dierbare heeft op zijn naasten.

Díe oprechte emoties, de kleine gebaren van troost en kracht, de onderlinge verbondenheid; dat is wat Rita de nabestaanden wil laten zien in haar fotoreportage van het afscheid van hun dierbare. Een herinnering voor altijd…

 

Rita maakt ook herinneringsreportages. Dit is een mooie, liefdevolle fotoreportage met elkaar, in aanloop naar een naderend afscheid. Een blijvende herinnering om nog vaak naar terug te grijpen. Om weer even een warm gevoel in je hart te voelen. Om weer verder te kunnen.

 

Heeft u belangstelling en wilt u meer te weten komen over Rita, neemt u gerust een kijkje in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie herinneringsfotografie nabestaanden overlijden rouwen uitvaart Uitvaartfotograaf uitvaartfotografie Vedriet