Ateljee Luna – Urnen met een ziel

Ateljee Luna – Urnen met een ziel. Nele Samyn maakt in haar atelier unieke creaties in keramiek met woorden beschilderd. Onder andere urnen , maar ook knuffelstenen. Alles vervaardigd naar uw wensen.

Rouwen om een dierbare is een individueel proces, dat is bij iedereen anders. Welke urn u kiest is van groot belang. De as van uw dierbare blijft uw hele leven dicht in de buurt. Met Ateljee Luna probeer ik, Nele Samyn, zo intiem en persoonlijk mogelijk de urn te ontwerpen. Waar gaat het over, wanneer ik praat over het zo persoonlijk mogelijk maken…

Hand gemaakt

Samen met u bespreek ik uw wensen omtrent kleur, vorm, maar ook woord. Alle urnen worden met de hand gemaakt en beschilderd. Handgemaakt betekent dat ieder stukje door mij is gecreëerd. Iedere creatie gaat door mijn eigen handen. Het wordt gekneed, gevormd, beschilderd met…de hand. Dat maakt ze stuk voor stuk uniek, net zoals uw geliefde was waarvoor ze bedoeld is. Maar ook de tekst op de urn is heel persoonlijk. Misschien hadden jullie een liedje die vol betekenis was en wenst u graag een strofe van dat lied op de urn of een zin uit een gedicht die u mooi vindt…Alles kan, alles mag.

In mijn assortiment zijn een aantal verschillende ontwerpen waaruit u kunt kiezen, waaronder de knuffelstenen. Op de foto’s kunt u onder andere zien hoe de knuffelstenen zich vormen. Iedere holte wordt individueel uitgesneden met een mesje, zodat ieder opening en deksel precies in elkaar passen. Na het bakken kan een klein beetje as worden bewaard in de holte. De bedoeling van de knuffelsteen is dat je hem kunt vastnemen, draaien, keren,… hiervan gaat hij gloeien in uw hand. De klei neemt uw warmte op.

Ateljee Luna verzorgt niet alleen uw persoonlijke urn, maar u kunt ook bij mij terecht voor gepersonaliseerde grafstukken. Bij het bestellen van de urn kunt u kiezen tussen persoonlijk contact, maar het is ook mogelijk om via mijn website een urn op maat te bestellen.

Wilt u meer informatie zien over Ateljee Luna bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt daar ook de contactgegevens.

 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid asbestemming condoleance Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen handgeschilderde urnen Herdenken Herinneringsproducten keramiek kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwen rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn urnen verlies