Een uitvaart en alle speciale momenten daaromheen laten filmen

Een uitvaart en alle speciale momenten daaromheen laten filmen: het voelt voor veel mensen nog ongemakkelijk of niet normaal. Maar vraag jezelf eens af waarom je het niet zou doen? We willen namelijk wel het afscheid van een dierbare zo mooi mogelijk maken, persoonlijk en écht zoals de overledene was. Je steekt er veel tijd en emotie in. Op de dag van het afscheid nemen en ook de dag van de uitvaart gaat alles enorm snel en is de emotie vaak hevig aanwezig. En toch vertrouw je dan vaak alleen op je herinnering om later terug te kijken op deze zo belangrijke dag.

Een video-opname van alle momenten rondom de uitvaart is erg mooi en biedt daadwerkelijk troost en hulp bij de rouwverwerking. En zelfs al kijk je de film misschien eerst liever een tijdje niet, je weet dat het kan zodra je dat wel wilt, en dat moment zal komen. Wanneer je het niet laat opnemen kun je er met zekerheid ook nooit meer op terugkijken. Gun het jezelf en overige nabestaanden om een mooi document te hebben om te herinneren.

Eternita maakt beelden, niet alleen van de uitvaart, maar van alle belangrijke momenten rondom het overlijden en afscheid nemen. Binnen uiterlijk 2 weken na de uitvaart ontvang je een prachtig bewerkte film van het afscheid nemen, de uitvaartdienst, momenten na de uitvaart en de daadwerkelijke begrafenis of crematie. Om eens rustig terug te kunnen kijken, te verwerken en om niet te vergeten.

Naast het vastleggen van uitvaarten verzorgt Eternita ook opnames van sprekers die graag iets persoonlijk willen vertellen tijdens de uitvaart, maar dit op dat moment niet kunnen of durven. Het vooraf opgenomen verhaal geeft een zeer persoonlijke twist aan een uitvaartdienst, zonder daadwerkelijk live te hoeven spreken.

Ook wanneer je weet dat je binnenkort komt te overlijden kan Eternita je levensverhaal vast komen leggen. We nemen alle tijd om voor je dierbaren een mooi document achter te laten. Ook het opnemen van een boodschap voor de toekomst kan worden gemaakt.

Kijk voor meer informatie en alle diensten van Eternita in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie crematie levensverhaal spreker videograaf