Een uitvaart is meer dan alleen een begrafenis of crematie regelen

Een uitvaart is meer dan alleen een begrafenis of crematie regelen. Men staat er vaak niet bij stil wat er allemaal geregeld moet worden. Zoveel keuzes die er gemaakt dienen te worden. Bij iedere keuze die men maakt moet er een goed gevoel zijn en dan is die keuze altijd de juiste.

Begint al bij de keuze maken van uw uitvaartondernemer. Wenst u een kleine of grote onderneming , uw eigen vrije keuze is daar in bepalend. Uiteraard kan ook uw verzekeringsmaatschappij deze keuze voor u maken maar is niet verplicht. Wat kan en mag er allemaal wel en wat mag er niet. Persoonlijk voorbereiden of telefonisch te woord staan. Er komen veel vragen op u af.

Wat kan Fading Uitvaartzorg allemaal voor u betekenen bij een overlijden?

  • Het organiseren en uitvoeren van de uitvaart
  • Persoonlijk contact en huisbezoeken
  • Vastleggen van afspraken
  • Regelen en verzorgen van de wettelijke formaliteiten, zoals aangifte doen van overlijden en het verkrijgen van het verlof om te begraven of cremeren.
  • Verzorgen van alle afspraken met leveranciers, denk dan aan; rouwvervoer, bloemen, drukwerk, crematoriumformulieren, uitvaartkist, gemeentelijke formulieren en plaats van opbaring
  • Begeleiden van condoleance- en familiebezoeken
  • Begeleiden en vormgeven van de uitvaartceremonie
  • Zorg dragen voor de uitkering van de verzekering (indien aanwezig)
  • Fading Uitvaartzorg schiet alle verplicht vooruit te betalen kosten voor.

Laat uw afscheid een weerspiegeling van uw leven zijn is het motto van Fading Uitvaartzorg. Daar komt veel meer bij kijken dan alleen het zakelijke stukje wat zij mogen regelen. Veel belangrijker voor u is;

Wat waren de wensen van de overledene, waar zijn de wensen van u als nabestaande(n). Kunnen we opties geven en deze waar maken samen.

Soms zijn zij alleen de uitvoerende krachten en krijgen zij alle vrijheid om de uitvaart te regelen. Steeds vaker zien ze dat de families en vrienden een geheel eigen draai aan een uitvaart geven. Hierdoor krijgt men een heel persoonlijke uitvaart.

Het samen sparren over wat er kan en mag daar staat Fading Uitvaartzorg graag voor open. Uw wens is hun zorg maar samen met u maken zij er een mooie herinnering van, waar u met een goed gevoel op terug mag kijken.

Wilt u meer weten over de diensten van Fading Uitvaartzorg, bezoek dan onze bedrijvengids voor meer informatie en contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie laatste wens nabestaanden overlijden uitvaart uitvaartceremonie