Een unieke uitvaartlocatie

Een unieke uitvaartlocatie. Bent u op zoek naar een mooie groene locatie voor een condoleance? The Boathouse Kralingen op steenworp afstand van het centrum van Rotterdam zou wellicht een mooie locatie voor u zijn.

Een mooi leven verdient een eerbiedwekkend afscheid. Een uitvaart is daarom meer dan alleen een afscheid, het is een laatste eerbetoon aan diegene die u dierbaar is. Het vieren van het leven dat uw dierbare heeft geleefd. Ook voor de minder vrolijke gebeurtenissen in uw leven kunt u terecht bij The Boathouse.

Een bijeenkomst in een besloten kring om naasten sterkte te wensen bij het verwerken van hun verlies. Iedereen verwerkt het verdriet op zijn of haar eigen manier en neemt afscheid, zoals dat het beste bij hem of haar past. Zo’n bijeenkomst is daarom een blijvende herinnering aan iemand die u altijd zal bijblijven.

Vooraf aan de uitvaart ontvangt The Boathouse uw familie en vrienden zodat u samen herinneringen kunt delen en kunt bijpraten. The Boathouse is mede door haar locatie, pal aan de Kralingse Plas en haar vakkundig personeel uiterst geschikt voor een condoleance. Daarnaast beschikken zij over een sfeervolle ruimte om voor de uitvaart met familie en vrienden bijeen te komen. Hierbij staat de overledene uiteraard in het middelpunt van het samenzijn.

Op basis van uw wensen stellen zij de hapjes en drankjes samen. U kunt kiezen voor een kop koffie, een borrel of een uitgebreid diner achteraf. Oftewel catering op maat.

Wilt u meer weten over The Boathouse Kralingen, neem dan eens een kijkje in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis ceremonie condoleren crematie overlijden Uitvaartlocatie unieke uitvaart locatie