Inloopzondagen bij Aster uitvaartzorg

Inloopzondagen bij Aster uitvaartzorg: voor al uw vragen rondom afscheid en uitvaart. Aster uitvaartzorg organiseert twee inloopzondagen in haar uitvaartcentra in Elst en Huissen. Tessa, Mieke, Paula en Caroline zijn aanwezig om uw vragen persoonlijk te beantwoorden.

Met een kopje koffie of thee erbij nemen we de tijd en informeren we u graag. Opgave is niet nodig, u kunt zo even binnenlopen. Vanzelfsprekend houden we rekening met de nog eventuele gestelde maatregelen. Alvast een voorproefje van een klein aantal vragen;

  • Ik heb een uitvaartverzekering, kan ik dan kiezen voor een eigen uitvaartonderneming?
  • Wat betekenen de coronamaatregelen voor een uitvaart?
  • Hoe kan ik een toekomstige uitvaart alvast regelen?
  • Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken, bij het regelen van een uitvaart?
  • Ik heb een bijzondere wens, wat zijn de mogelijkheden?

 

U bent van harte welkom op;

  • Inloopzondag Elst: 20 februari 13.00 – 16.00 uur Aster Uitvaartcentrum, Kokkeland 17 Elst (gld)
  • Inloopzondag Huissen: 27 februari 13.00 – 16.00 uur Bloesem: Huis van afscheid, van Wijkstraat 33 Huissen

Ervaar welke mogelijkheden Aster Uitvaartzorg u allemaal biedt met de nadruk op het feit dat uw uitvaartwensen allen in vervulling kunnen gaan. Zij informeren u graag hier over.

Aster Uitvaartzorg is in 2014 opgericht door Tessa Hendriks en in de loop der jaren uitgegroeid tot een hecht team van uitvaartspecialisten. Tessa begeleidt uitvaarten, evenals Paula Meijer, Mieke Sanders en Caroline van Onna. Ondersteund door fijne teamleden: ieder vanuit hun eigen expertise. Daarmee kunnen ze kleinschalig blijven werken en tóch als team altijd paraat staan wanneer men hen om hulp vraagt. In alles waarborgen ze een persoonlijke benadering en zijn de lijntjes kort: iedere uitvaart wordt door één en dezelfde uitvaartleidster verzorgd. Zo ontstaat er een vertrouwelijk contact met de families die ze begeleiden.

 

Wilt u meer informatie over Aster Uitvaartzorg, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid overlijden uitvaart uitvaartzorg