Jaguar of Lincoln rouwauto?

Jaguar of Lincoln rouwauto? Rouwservice Van Andel biedt rouwvervoer voor een persoonlijk en passend afscheid. Als enige in Nederland bieden zij de bijzondere Jaguar familierouwauto aan. Een andere mogelijkheid op het gebied van rouwvervoer is de traditionele Lincoln rouwauto. 

Oprichter Jarno van Andel is een jonge, representatieve ondernemer met een passie voor de uitvaartbranche. Hierin ligt de kracht van het bedrijf: een nieuwe, verfrissende blik op de branche. Hierbij staat in liefde recht doen aan de overledene voorop. Jarno staat voor u als ondernemer klaar om met u mee te denken op het gebied van de mogelijkheden en de wensen van nabestaanden.  

Zij zijn niet verbonden aan een uitvaartonderneming en zijn daardoor voor alle uitvaartondernemers beschikbaar. Ook als u als nabestaanden zelf de uitvaart regelt, kunt u uiteraard bij ons terecht voor rouwvervoer.

Dan terug naar de vraag Jaguar of Lincoln, het kan beiden.

 

Jaguar Familie Rouwauto

Deze stijlvolle en unieke Jaguar familie rouwauto biedt plaats aan vier nabestaanden. In het ontwerp is rekening gehouden met de originele belijning van Jaguar. De grotendeels glazen achterzijde zorgt voor een strakke uitstraling. Het interieur van de rouwauto is voorzien van een separatiewand met ruit, een uitschuifbare vloer voor een uitvaartkist en voldoende ruimte voor bloemen. Het gehele interieur is gelijk het exterieur tot in detail afgewerkt en wordt degelijk onderhouden. 

 

Jaguar I-Pace Volgauto

In combinatie met onze Jaguar Familie Rouwauto bieden wij een Jaguar I-Pace aan als volgauto. Dit volledig elektrische voertuig biedt ruimte voor vier nabestaanden die worden gereden door onze chauffeur. Door de combinatie met onze rouwauto wordt uw nabestaande in stijl naar zijn of haar laatste rustplaats begeleidt.

 

Lincoln Rouwauto zwart

Deze zwarte Lincoln rouwauto past uitstekend in een traditionele uitvaartstoet. Ondanks dat het traditioneel is, is de keuze voor deze auto zeker stijlvol. Een rouwauto als deze is onderdeel van een waardige uitvaartstoet voor een mooi afscheid.

 

 

Wilt u meer informatie over Rouwservice Van Andel, neem dan een kijkje in onze bedrijvengids. 

 

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid familierouwauto Jaguar I-pace Lincoln rouwauto overlijden rouwauto rouwvervoer volgauto