Luxe-uitvaartkisten.nl, luxere segment uitvaartkisten

Luxe-uitvaartkisten.nl is een bedrijf dat zich richt op het luxere segment uitvaartkisten. Zij zijn begonnen met het verkopen van luxere kisten omdat zij vonden dat er te weinig diversiteit was hierin op de Nederlandse markt.

Naast Eco Uitvaartmanden, Religieuze Uitvaartkisten, Metalen Kisten en Amerikaanse Uitvaartkisten verkopen zij ook XXL Kisten. Het assortiment is groot en alles leverbaar uit eigen voorraad en daarom dus binnen enkele uren op de gewenst locatie.

Regelmatig komt het voor dat een overleden persoon wat groter is dan gemiddeld.
Vaak is de keuze dan niet zo groot op het gebied van verschillende uitvaartkisten.
Luxe Uitvaartkisten biedt een groot assortiment waarin zij aanpassingen hebben gedaan in zowel de lengte , breedte en hoogte van de grafkist.

Met het assortiment laten zij zien dat de behoefte van de consument veranderd met het verstrijken van de jaren. De meer ‘simpele’ standaard uitvaartkist veranderd naar de luxere opvallende uitvaartkist.

Bent u opzoek naar een uitvaartkist om uw dierbaren te cremeren of te begraven? Dan bent u bij Luxe Uitvaartkisten aan het juiste adres. Met goede prijsafspraken met uitvaartondernemers. Online overzichtelijk uitzoeken kan, kijk daarvoor in onze bedrijvengids. Eventueel bent u ook welkom in hun showroom, graag wel even een afspraak maken. De medewerkers staan voor u klaar voor al uw vragen.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie grafkist luxe uitvaartkist overlijden uitvaart uitvaartceremonie uitvaartkist