Tijdelijk Grafdoek van Walda Design

Tijdelijk Grafdoek van Walda Design. Juist in de maanden na de begrafenis wordt een graf van een dierbare vaak veelvuldig bezocht. Om het in deze periode niet anoniem te laten zijn en het een eigen herkenbare plek te geven, is een grafdoek van Walda Design een praktische en stijlvolle oplossing.

Het doek markeert op respectvolle wijze de rustplaats en geeft het een persoonlijk aanzicht. Bovendien geeft het rust om een zorgvuldige keuze te maken wat betreft het definitieve grafmonument. Het graf is immers goed herkenbaar en verzorgd.

Walda Design werkt niet met standaard ontwerpen, maar maken deze geheel naar uw persoonlijke wens . U kunt hierbij denken aan de afbeelding welke op de rouwkaart is gebruikt, een gedicht, een foto van de favoriete vakantiebestemming, of een afbeelding van de hobby van de overledene.

Berend Walda maakt in samenspraak met u een mooi ontwerp. Het ontwerp wordt via mail naar u toegestuurd zodat u in alle rust uw keuze kunt maken. Moet het wat worden aangepast,……geen probleem! Zij zijn pas tevreden wanneer u dit bent.

Materiaal

Het grafdoek is gemaakt van pvc en heeft kleine gaatjes waardoor de regen de grond bereikt en niet op het doek blijft liggen. De full collor bedrukking is Uv-bestendig en het weer tast het doek niet aan.

Het grafdoek is rondom voorzien van kunststof ringen. Het plaatsen is eenvoudig dankzij de meegeleverde bevestigingspennen en kan door één persoon worden gedaan.

 

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats begrafenis graf grafdoek overlijden