Uitvaartbegeleider bij De Jong Uitvaartverzorging

Jaimy, uitvaartbegeleider bij De Jong Uitvaartverzorging. Zo mooi als de jonge generatie al zo jong een passie heeft en precies weet wat ze wilt. Mariska de Jong vertelt hier met grote trots over. Haar team is een mooie ambitieuze jonge dame rijker.

Jaimy heeft een grote passie als ze 18 jaar is. Met haar 18 lentes, weet ze het zeker; “Mariska ik wil voor overledenen zorgen!”  Al gauw neem ik mijn kleine meisje in bescherming. Ik mocht haar bij de hand houden en dat moet ook, Jaimy de little.

Na het volgen van een opleiding als uitvaartverzorger, neemt zij trots op 8 maart jl.  haar diploma tot uitvaartverzorger in ontvangst. Intussen is Jaimy nu 21 jaar en is zij helemaal klaar voor het vak als zelfstandig ondernemer. Op 10 Maart mocht ze gelijk aan de slag bij De Jong Uitvaartverzorging als uitvaartbegeleider.

Bronvermelding foto: @Hein Athmer

Kwaliteit is heel belangrijk. Weten waarover je praat. Een essentieel beroep , zeer complex en vrij. Je bent zwart en jong. Je zult je dubbel moeten bewijzen. Het onderscheid moeten maken. Je hebt talent, maar in deze markt gebeurt er heel veel op de werkvloer.

Nu mag ik zeggen je hebt een rugzak met opgedane kennis , overal mocht je in neuzen en meekijken, dat neem je nu allemaal mee in je rugzakje. Maar het rugzakje zal zich nog meer gaan vullen, het is belangrijk in ontwikkeling te blijven in jouw vakgebied.

Weet één ding: gebruik jouw kansen! En let ook op de valse spelers in uitvaartland! Houd vast aan het geloof en blijf altijd eerlijk.

Mijn lief klein meisje proficiat! Wij houden van je! Afscheid , het doet er toe! Waardig en waardevol.

Liefs Mariska de Jong

Wilt u meer informatie over De jong Uitvaartverzorging, neemt u dan eens een kijkje in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: De Surinaamse Uitvaart Leverancier aan het woord Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis crematie nabestaanden overlijden rituelen rouwen Surinaamse Uitvaart uitvaart uitvaartceremonie