Uitvaartverzorging Jack Mathijssen

Uitvaartverzorging Jack Mathijssen. Een uniek leven verdient een uniek afscheid. De uitvaart van een overledene is steeds weer uniek. Uitvaartverzorging Jack Mathijssen laat een uitvaart zorgvuldig, integer, zorgzaam en met persoonlijke aandacht plaatsvinden.

Bij een eigen leven hoort ook dat eigen passend afscheid. Een goed verlopen afscheid is het begin voor de nabestaanden om verder te kunnen gaan na een ingrijpend verlies. Gevestigd aan de Hofdreef 22 in Zundert. Eigenaresse Annelies van Dongen en haar team hebben daar een eigentijds pand met alle voorzieningen die nodig zijn voor het voorbereiden en uitvoeren van een uitvaart.

In Het Afscheidshuis hebben zij een volledig uitgeruste verzorgingskamer en twee huiselijke opbaarkamers waar u in de gelegenheid bent om iedere dag even bij de overledene te zijn. In de koffiekamer kunt u na het algemeen rouwbezoek uw familieleden en bekenden een kop koffie aanbieden. De spreekkamer kan gebruikt worden om de uitvaart te regelen indien er in de thuissituatie geen ruimte voor is.

Zij gaan samen met de nabestaanden in gesprek en regelen de uitvaart die zij wensen of beter nog die de overledene wenste. Een passende uitvaart die het geleefde leven recht doet en de nabestaanden het gevoel geeft dat dit een afscheid is waar zij mee verder kunnen.

Met en zonder uitvaartverzekering, iedereen is van harte welkom. Er wordt te allen tijde voor gezorgd dat de verzekering het bedrag uitkeert waar u recht op heeft.

Wilt u meer informatie over Uitvaartverzorging Jack Mathijssen, bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt daar ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Nieuws

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis catering condoleance crematie Crematorium Dood Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering uitvaartceremonie Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering uitvaartverzorging Uitvaartwensen. urn