fbpx
klein-website-2021

Over Uitvaart-Platform.nl

Kom meer te weten over Uitvaart-Platform.nl

klein-website-2021

Uitvaart-Platform.nl, hoe het begon en wat het nu is

We maken het helaas allemaal mee, een dierbare komt te overlijden. Overweldigd door verdriet moet men op korte termijn van alles regelen voor de uitvaart. Vaak heeft men daar weinig tot geen ervaring mee. Ook wij van Uitvaart-Platform.nl stuitten bij het verliezen van naasten op een hoop zaken die niet geregeld waren. Bij ons allemaal ook de vraag of alles nu wel zo gebeurde zoals onze overleden naasten het wilden.

Doordat we allen behoorlijk veel research moesten doen op het internet borrelden er allerlei ideeën op, we hebben deze ideeën uiteindelijk gebundeld en Uitvaart-Platform.nl is daar het resultaat van. 

Wij bieden een uitgebreid en geavanceerde bedrijvengids voor uitvaart gerelateerde leveranciers, een condoleanceregister, een 7-stappenplan voor het regelen van een uitvaart en vooral veel inspiratie en informatieve artikelen over de uitvaartbranche. Alles laagdrempelig en met zo weinig mogelijk moeilijke woorden en veel frisse kleuren. Nogmaals: we hopen vooral het één en ander bespreekbaar te maken.

Waar we ook erg trots op zijn is dat onze site ontwikkeld is met de laatste technieken, absoluut veilig en met een persoonlijk dashboard. Je kan als particulier of bedrijf in ons dashboard zelf alles opvragen, inrichten, wijzigen etc. Uiteraard staan wij als team altijd voor je klaar voor persoonlijk contact.

Team Uitvaart-Platform.nl

 

 

 

 

 

Cookies & Tracking

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat, nemen we aan dat je dit begrijpt.

Privacybeleid