Over Uitvaart-Platform.nl

Kom meer te weten over Uitvaart-Platform.nl

Wij stellen ons team graag aan u voor!

amisha

Amisha Soeratram

Na het overlijden van mijn vader wist ik niet wat zijn wensen waren. Mijn vader was een levensgenieter en dat wilde ik graag terugzien tijdens zijn uitvaart. Helaas kon ik op het internet niks vinden om een uitvaart persoonlijk te maken. Vaak kwam ik terecht bij het traditionele en het standaard kopje koffie en plakje cake. Hartstikke lekker maar bij de uitvaart van mijn vader wou ik zijn leven vieren, precies zoals hij was als persoon.

Met Uitvaart-Platform willen wij jou laten zien wat er allemaal mogelijk is voor, tijdens en na een uitvaart. Hierbij is niks te gek! Wil je liever een traditionele uitvaart? Dat kan! Daar is uiteraard niks mis mee. Wil je liever een persoonlijke uitvaart? Dat kan ook! Wij willen met ons Uitvaart-Platform jou inspireren en informeren met alles dat mogelijk is. Daarnaast houden wij je op de hoogte met al het nieuws en ontwikkelingen binnen de uitvaartbranche. Zo kan je alles onder één dak vinden en daardoor wellicht beter focussen op jouw rouwproces. Afscheid nemen van een dierbare doe je tenslotte maar één keer.

Na de uitvaart van mijn vader moest ik een hoop op het gebied van administratie en financiën afhandelen. Het heeft bijna 10 jaar geduurd om alles geregeld te krijgen. Tot de dag van vandaag krijg ik nog post binnen op zijn naam. Dat nare gevoel om zo een lange tijd nog bezig te zijn met die nasleep willen wij graag bij de bezoekers van onze site wegnemen. Daarvoor hebben wij de Uitvaartkluis ontwikkeld. Zodat je levend al jouw uitvaartwensen en administratieve zaken veilig digitaal kan opslaan en wijzigen. Zo kunnen jouw toekomstige nabestaanden rustig alles afronden en kijken ze terug naar een uitvaart zoals jij dat precies had gewild.

 

Jeroen Mannak

Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben maakte ik  wekelijks situaties mee met ouderen die kwamen te overlijden. Stress en chaos die ontstonden bij familieleden, kennissen en vrienden. Er moest zo veel geregeld worden; Wat waren de uitvaartwensen van de overledene, welke verzekeringen en abonnementen moeten er afgemeld worden? Dit zijn een aantal voorbeelden van vragen die stress veroorzaakte bij de nabestaanden waardoor ze zich niet konden focussen op het verlies en het rouwproces. Na jaren dit meegemaakt te hebben, was één ding duidelijk; Dit moet anders kunnen!  Wij hebben onze koppen bij elkaar gestoken en Uitvaart-Platform.nl was geboren, een onafhankelijke website waarbij men alles kan vinden wat met de uitvaart te maken heeft. En de Uitvaartkluis is de ideale manier om het nabestaanden aangenamer te maken en veel zorgen bij hen weg te nemen.

jeroen 4 scaled

Khae Verheij

Wij stellen graag Khae Verheij voor als teamlid, grafisch ontwerpster en marketeer van Uitvaart-Platform.nl. Khae is een creatief talent met oog voor detail en een grote passie voor design en marketing. Zij heeft jarenlange ervaring opgedaan in de grafische vormgeving en weet als geen ander hoe ze een boodschap op een aantrekkelijke en effectieve manier kan presenteren. Khae is een waardevolle aanvulling voor ons team en zorgt ervoor dat onze website en campagnes er professioneel en aantrekkelijk uitzien.

khae
marcelle

Marcelle Idema

Maak kennis met Marcelle Idema! Zij is de hoofdredactrice van Uitvaart-Platform.nl. Zij draagt zorg voor alle informatie en inspiratie die gepubliceerd wordt op onze website en al onze Social Media kanalen.

Marvin Goodett

Wij stellen graag onze accountmanager Marvin Goodett aan jullie voor. Hij is het nieuwe teamlid van Uitvaart-Platform.nl en we zijn erg blij dat hij bij ons aan de slag gaat. Marvin is gedreven en ervaren. Hij is een waardevolle aanvulling voor Uitvaart-Platform.nl.

Marvin