Over Uitvaart-Platform.nl

Kom meer te weten over Uitvaart-Platform.nl

Wij stellen ons graag aan u voor!

amisha copy

Amisha Soeratram

Na het overlijden van mijn vader wist ik niet wat zijn wensen waren en wat ik allemaal op het gebied van administratie en financiën moest afhandelen. Het heeft bijna 10 jaar geduurd om alles geregeld te krijgen. Dat nare gevoel om zo een lange tijd nog bezig te zijn met die nasleep willen wij graag bij de bezoekers van onze site wegnemen.

Ik hou me bij Uitvaart-Platform.nl voornamelijk bezig met de Uitvaartkluis. Het verlenen van toegang tot de Uitvaartkluis, aan de vertrouwenspersonen, behoort tot één van mijn belangrijkste taken. Ook verzorg ik de redactie op het platform en hou ik me bezig met het uitbreiden van de bedrijvengids. Het samenbrengen van bedrijven en particulieren en het voor hen zo makkelijk mogelijk maken. Mochten er op een andere afdeling ook extra kracht nodig zijn dan spring ik graag bij bij één van mijn collega’s.

 

Jeroen Mannak

Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben maakte ik  wekelijks situaties mee met ouderen die kwamen te overlijden. Stress en chaos die ontstonden bij familieleden, kennissen en vrienden. Er moest zo veel geregeld worden; Wat waren de uitvaartwensen van de overledene, welke verzekeringen en abonnementen moeten er afgemeld worden? Dit zijn een aantal voorbeelden van vragen die stress veroorzaakte bij de nabestaanden waardoor ze zich niet konden focussen op het verlies en het rouwproces. Na jaren dit meegemaakt te hebben, was één ding duidelijk; Dit moet anders kunnen!  Wij hebben onze koppen bij elkaar gestoken en Uitvaart-Platform.nl was geboren, een onafhankelijke website waarbij men alles kan vinden wat met de uitvaart te maken heeft. En de uitvaartkluis is de ideale manier om het nabestaanden aangenamer te maken en veel zorgen bij hen weg te nemen.

Binnen Uitvaart-Platform.nl verzorg ik de online/offline marketingcampagnes. Daarnaast hou ik me ook bezig met het uitbreiden van de bedrijvengids.

jeroen
35metlogo anja copy

Anja Barning

Als office manager/finance medewerkster houd ik mij vooral bezig met het verrichten van administratieve, financiële en organisatorische werkzaamheden om de zaken op kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen. Manusje van alles zou qua functieomschrijving ook bij mij passen want door mijn helikopter view zie ik al snel waar wat extra handjes nodig zijn en zal ik waar nodig bijspringen.

Ik hoop dat wij met onze site een taboe kunnen doorbreken en dat mensen nu wat makkelijker willen en kunnen nadenken over alles wat te maken heeft met een overlijden.