Over Uitvaart-Platform.nl

Kom meer te weten over Uitvaart-Platform.nl

Maak kennis met ons team!

Amisha

Amisha Soeratram

Ik ben Amisha Soeratram, mede-eigenaresse van Uitvaart-Platform.nl. Na het overlijden van mijn vader stond ik voor de uitdaging om zijn uitvaart te regelen. Ik wilde dat zijn uitvaart persoonlijk zou zijn en zou passen bij wie hij was als persoon. Ik wilde zijn leven vieren en hem een waardig afscheid geven. Maar tot mijn grote teleurstelling vond ik op internet weinig informatie over hoe ik dit kon doen. Vaak kwam ik terecht bij de standaard uitvaart met het kopje koffie en een plakje cake, terwijl ik juist op zoek was naar iets persoonlijks.

Dit bracht me op het idee om Uitvaart-Platform.nl op te richten. Met dit platform willen we iedereen laten zien wat er mogelijk is bij een uitvaart. Of je nu een traditionele uitvaart wilt of juist iets persoonlijks, wij laten zien wat er kan en willen je inspireren met alle mogelijkheden. We willen mensen helpen om een uitvaart te organiseren die past bij wie de overledene was als persoon. We weten uit ervaring hoe belangrijk dit is, en daarom willen we dit voor anderen mogelijk maken.

Jeroen Mannak

Ik ben Jeroen Mannak, mede-eigenaar van Uitvaart-Platform.nl. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg, heb ik regelmatig situaties meegemaakt waarbij ouderen overleden. Het viel mij op dat er vaak veel stress en chaos ontstond bij familieleden, kennissen en vrienden. Er moest zoveel geregeld worden: wat waren de uitvaartwensen van de overledene en welke verzekeringen en abonnementen moesten er worden opgezegd? Deze vragen veroorzaakten veel stress bij nabestaanden, waardoor zij zich niet konden focussen op het verlies en het rouwproces. Na jarenlang dit te hebben meegemaakt, was één ding duidelijk: dit moet anders kunnen!

Samen met Amisha hebben wij onze koppen bij elkaar gestoken en Uitvaart-Platform.nl was geboren. Een platform waar men alles kan vinden wat met de uitvaart te maken heeft. En de Uitvaartkluis is de ideale manier om nabestaanden te ontzorgen en veel zorgen bij hen weg te nemen.

Jeroen
Marcelle

Marcelle Idema

Ik ben Marcelle Idema, de hoofdredacteur van Uitvaart-Platform.nl. Mijn verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat alle informatie en inspiratie die wij publiceren van kwaliteit is en nuttig voor jou als bezoeker. Ik ben gepassioneerd over het delen van informatie, inspiratie en het bieden van ondersteuning aan iedereen die te maken heeft met uitvaarten, vooral tijdens een moeilijke periode als het verlies van een dierbare.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om ons platform te verbeteren en ons aanbod uit te breiden, zodat we nog meer kunnen bijdragen aan het helpen van mensen tijdens deze moeilijke tijden. We kijken ernaar uit om ons platform verder te ontwikkelen en jou te voorzien van nuttige informatie en inspiratie. Als je vragen of opmerkingen hebt, staan wij altijd klaar om jou te helpen.

Khae Verheij

Mijn naam is Khae Verheij en ik ben teamlid, grafisch ontwerpster en marketeer bij Uitvaart-Platform.nl. Met mijn creatieve talent, oog voor detail en grote passie voor design en marketing draag ik bij aan het professionele uiterlijk van onze website en campagnes. Door mijn jarenlange ervaring in grafische vormgeving weet ik als geen ander hoe ik een boodschap op een aantrekkelijke en effectieve manier kan presenteren. Als waardevolle aanvulling voor ons team zorg ik ervoor dat onze boodschap op een doeltreffende manier wordt overgebracht aan ons publiek, dankzij mijn expertise in design en marketing. Ik ben trots om deel uit te maken van het team en te kunnen bijdragen aan de missie van Uitvaart-Platform.nl.

Khae
Aisha

Aisha

Als CEO van Uitvaart-Platform.nl zijn mijn voornaamste taken snoepjes eten, mooi zijn en mezelf lekker laten aaien. Daarnaast hou ik iedereen goed in de gaten. Af en toe blaf ik even als dingen niet naar mijn zin gaan en dan heb ik alle aandacht weer. Ik ben natuurlijk niet voor niks CEO geworden, ik heb graag dat mensen naar mij kijken en luisteren. Op dat gebied stuur ik de teamleden van Uitvaart-Platform.nl dan ook graag aan. Zij weten dan weer waar hun prioriteiten liggen. En geloof me: dat zorgt gewoon voor een prachtig platform!