100% elektrische Indus Innové

Gesponsord bericht

100% elektrische Indus Innové – Derks Uitvaartmobiliteit. Graag uw aandacht voor de 100% elektrische Indus Innové. Met deze volledig elektrische rouwauto, op basis van de Nissan Leaf, zet Derks Uitvaartmobiliteit een volgende stap richting zero emissie binnen de automotive branche. Uitvaart zonder uitlaat.

De 3-deurs Indus Innové met een moderne uitstraling heeft een mechanische schuifvloer, voorzien van DNR vloerdelen. De zijwanden en het hemelpaneel zijn met composiet afgewerkt en voorzien van LED-verlichting. Voor de inrichting zijn er verschillende opties, zodat wij u altijd het gewenste voertuig leveren.

De Indus Innové wordt gelanceerd tijdens Funeral@Work op 19 en 20 maart 2022 in de Brabanthal, Leuven (België). Wanneer u ons bezoekt op onze stand maakt u kans op een proefritarrangement. Tijdens Funeral@Work tonen wij ook andere duurzame oplossingen, zodat u een goed beeld krijgt over wat er speelt op het gebied van duurzaam uitvaartvervoer.

 

Mocht het u niet lukken ons op de beurs te treffen, dan bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Uden. Onze adviseurs staan u graag te woord. We horen graag van u wat uw wensen zijn op het gebied van uitvaartvervoer en informeren u met plezier over onze rouw- en overbrengvoertuigen. Of kijk op hearses.eu.

Altijd in stijl. Daarom Derks.

 

Wilt u meer informatie over Derks Uitvaartmobiliteit bezoek dan onze bedrijvengids, u vindt hier ook de contactgegevens.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: 100% elektrische Indus Innové afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium Dood duurzaam uitvaartvervoer elektrische rouwauto Funeral@work Gedenkplaats grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwvervoer rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn verlies