Ariës Natuursteen voor een persoonlijk gedenkteken

Gesponsord bericht
Ariës Natuursteen voor een persoonlijk gedenkteken. Zo uniek als een persoon was, zo uniek kan de nagedachtenis zijn.
Voor een persoonlijk en op maat gemaakt gedenkteken bent u bij Ariës Natuursteen van harte welkom. Iedere dag doen zij hun uiterste best om de herinnering aan een dierbare en geliefde persoon voort te laten leven in de vorm van een uniek gedenkteken, een bijzondere grafsteen of urnmonument.

Zij beseffen goed dat de keuze voor een uniek grafmonument, een urnmonument of een andere vorm van gedenkteken, niet gemakkelijk is. Het familiebedrijf heeft ervaren mensen in huis om samen met u een bijzonder en persoonlijk gedenkteken te maken. Zij doen dat met vakmanschap, integriteit en persoonlijke aandacht.

Teksten aanbrengen op een grafsteen of urnmonument is nog echt ambachtelijk vakwerk. Tekst kan bijvoorbeeld worden aangebracht door de [uitgespaarde] letters met een speciaal folie op de steen aan te brengen en daarna te zandstralen. De tekst komt daardoor verdiept in de steen te staan. Hierna moet het nog met de hand worden ingeverfd. Vakwerk dus, met liefde en aandacht !

Wil u meer weten en zien over Ariës Natuursteen bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begrafenis condoleance crematie Crematorium cremeren Dood Gedenkplaats gedenkteken graf grafsteen Herdenken kist nabestaanden nazorg overlijden Palliatieve zorg rouwcentrum rouwkaart rouwverwerking uitvaart-inside Uitvaart-Platform.nl uitvaartbegeleiding uitvaartbloemen uitvaartbranche uitvaartcatering Uitvaartdienst uitvaartfotografie Uitvaartinside uitvaartmuziek Uitvaartplatform Uitvaartverzekering Uitvaartwensen. urn urnmonument verlies