Ariës Natuursteen grafmonumenten

Ariës Natuursteen grafmonumenten

Ariës Natuursteen grafmonumenten

Welkom bij Ariës Natuursteen grafmonumenten

Ons assortiment natuursteen urnmonumenten, grafmonumenten, urnen & accessoires

Hoe wilt u uw dierbare gedenken? U kunt bij ons kiezen uit veel verschillende gedenktekens van allerlei materialen, van groot tot klein en in allerlei prijsklassen. Op deze pagina krijgt u alvast een indruk.

Gedenken op uw manier

Ieder persoon is uniek en smaken verschillen. Daar weten wij alles van. Daarom kunt u bij ons kiezen uit een grote verscheidenheid aan materialen, ontwerpen en kleuren voor een gedenkteken. In onze showroom en in onze modellentuin krijgt u al een goede indruk van de vele mogelijkheden. Kom gerust vrijblijvend kijken. We ondersteunen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij begrijpen dat u in alle rust uw keuze wilt kunnen maken. Daarom werken we op afspraak. Zo weet u zeker dat we alle tijd en aandacht voor u hebben. Samen met u kijken we naar wat het beste bij u en bij de overledene past.

Stap voor stap de mooiste grafsteen ontwerpen

Uw vraag staat bij ons centraal. Daarom nemen we graag de tijd voor u. We werken dus op afspraak zodat we u alle aandacht kunnen geven. Op deze pagina leest u in welke stappen wij een urnmonument of een grafsteen ontwerpen.

Stap 1: uw wensen

Ieder mens is uniek. Daarom streven wij samen met u naar een even uniek gedenkteken. Het juiste advies is daarom erg belangrijk. U kiest niet iedere dag voor een grafmonument. Het gedenkteken moet passen bij de overledene, maar ook aansluiten bij de wensen van u als nabestaanden. Wij horen en bespreken graag eerst uw wensen voordat wij u adviseren over materiaal, vorm en toepassingen.

Stap 2: de grafsteen ontwerpen

Wij helpen u graag bij het kiezen en het vormgeven van een uniek grafmonument. Wij maken vaak enkele schetsen die richting geven aan het uiteindelijke ontwerp. De maatvoering voor een grafmonument verschilt per begraafplaats. Het is dus belangrijk om vooraf goed te informeren naar de toegestane maximale maten. Kunt u zich helemaal vinden in ons voorstel en in onze prijsopgave? Dan werken wij de schets uit tot een 3D tekening met tekstindeling en opdrachtbevestiging.

Stap 3: opbouwen

De opbouw van een urn- of grafmonument kent als basis een fundatieplaat of fundatieraam op fundatiepalen. Op de fundatie worden de onderdelen van het monument gemonteerd. De belettering kan op diverse manier worden aangebracht. Wij kunnen een tekst of afbeelding in de steen hakken of zandstralen. Vervolgens kunnen we deze in de gewenste kleur verven of met bladgoud inleggen. In donkere steensoorten kunnen wij, met behulp van lasertechniek, een laser gravure aanbrengen. Hiermee kunnen fijne details goed weergegeven worden. Daarnaast is het goed mogelijk om een tekst van bronzen, aluminium of RVS letters aan te brengen.

Stap 4: afwerking

De omranding en dekplaat kunnen in verschillende vormen en maten worden uitgevoerd. In de dekplaat is een voorziening voor beplanting of marmersplit mogelijk. Meestal wordt de letterplaat op een voetstuk geplaatst. Verheven opschriften van brons, rvs of aluminium worden met kleine verankeringspennen vastgezet in de steen. Grafaccessoires of decoraties maken een gedenkteken tot in detail af. De opbouw van een urn- of grafmonument bestaat dus uit verschillende elementen. Door de diversiteit is het mogelijk om deze zeer persoonlijk en uniek te maken.

Stap 5: onderhoud grafsteen

Een grafmonument zonder enig onderhoud bestaat niet. Weer en wind maken dat deze zo nu en dan schoongehouden moet worden. Voor de meeste nabestaanden is dat vaak geen probleem. Wij adviseren u over een duurzaam en onderhoudsarm grafmonument.Wij werken vaak met materiaalsoorten die zich hebben bewezen in duurzaamheid. Denkt u daarbij aan de toepassing van geschikte natuursteensoorten en onderdelen in glas of RVS.

Kom u gerust oriënteren

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken en samen een grafsteen ontwerpen? U bent van harte welkom.   

Sfeer & Inspiratie

BAS_2087-scaled.jpg
1013759-565487793528349-951240274-n.jpg
57303251-2241863395890772-6979184829363388416-n.jpg
bas-1268-scaled.jpg
enkel-graf-eg03.jpg
screenshot-2021-04-09-at-123747-1.png
screenshot-2021-04-09-at-123755-1.png
screenshot-2021-04-09-at-123803-1.png
screenshot-2021-04-09-at-123739-1.png
visual-assortiment-grafmonumenten-1900x566-001.jpg
visual-gedenktekens-assortiment-urnmonumenten-1900x566-001.jpg
screenshot-2021-04-09-at-124348-(1).png
screenshot-2021-04-09-at-124348.png

Reviews

Deel jouw ervaringen met Ariës Natuursteen grafmonumenten

Log in en schrijf een review
Inloggen

Beknopte informatie

Ariës Natuursteen grafmonumenten
Ariës Natuursteen grafmonumenten
0 reviews
Volg deze onderneming:

Delen

Contactpersoon

Peter Janssen

Peter Janssen

Neem contact op

Heb je een vraag, wil je een offerte aanvragen, een afspraak maken of gebruikmaken van onze diensten? Neem snel en eenvoudig contact met ons op via ons formulier.

Reviews

Deel jouw ervaringen met Ariës Natuursteen grafmonumenten

Log in en schrijf een review
Inloggen