Decobeam decoratief graveerwerk

Gesponsord bericht

Decobeam decoratief graveerwerk, speciaal voor de kleine gedenkplaats. Plaquettes uit brons of koper. Met prachtige patina. Voor in een urn-nis of urnenmuur. Met tekst en/ of afbeelding.

Vanuit het landelijk gelegen Achterveld levert Jeroen Noteboom, eigenaar van Decobeam decoratief graveerwerk, voor de grote momenten van het leven. Naast het gebruikelijke graveerwerk zoals relatiegeschenken en geboortekadootjes worden in nauw overleg met de klant de mooiste herinneringen ontworpen en gemaakt.

Door zijn creativiteit en het uitgebreide machinepark is het mogelijk metalen, hout, glas, natuursteen en kunststoffen te bewerken tot de mooiste monumentjes voor binnen- en buitentoepassing.

Naast Urn- plakettes en allerlei unieke monumentjes introduceert Jeroen ook Urnvoeten. Een prachtige warm houten of gemetalliseerde voetstuk waarop de nieuwe of bestaande urn kan worden geplaatst. Door de urnvoet bent u eenvoudig in staat de gedenkplaats te personaliseren zonder de urn te laten bewerken. De urnvoet is voorzien van een messing tekstplaatje welke voorzien kan worden van tekst en/ of een afbeelding. Ook de urnvoet wordt desgewenst voor buitentoepassing afgewerkt in een matglanzende coating.

Uw creativiteit is de grens, dus schroom niet wanneer uw wensen verder gaan dan de gebaande paden. Decobeam denkt graag met u mee.

Wilt u meer informatie over Decobeam, bezoek dan onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid begraafplaats graveertechniek graveren urn urn plakettes urnvoet