Een huis ontruimen na een overlijden van een dierbare

Gesponsord bericht

Een huis ontruimen na een overlijden van een dierbare. Er komt van alles op u af. Het vereist overleg met verschillende partijen. Denk aan de woningbouwverenigingen, de makelaar of een instelling. VOZ-Groep helpt u hier graag bij.

VOZ-Groep heeft hierin ruime ervaring, weten de juiste vragen te stellen en beseffen dat de tijdsdruk hoog is. Daarom komt altijd één van hun specialisten bij u langs. Zo overleggen met u en zorgen dat het huis op korte termijn wordt leeg gehaald, opgeruimd en schoon wordt opgeleverd.

VOZ-Groep kent tevens een uniek concept. Zij zijn zich namelijk bewust van het feit dat we samen veel te veel weggooien wat nog bruikbaar is. Dat heeft geleid tot een recirculatieconcept waar iedereen beter van wordt.

Mogelijk blijven er spullen achter waarvan u niet weet wat ermee te doen. Dat kan van alles zijn; meubels, schilderijen, kleding, apparatuur, vinyl, vazen, enzovoorts. Wat u niet meer wilt of kunt gebruiken, kunnen zij via Vintage Brabant in Oudenbosch een nieuwe bestemming geven.

Door ze te verkopen, al of niet gerestyled. Sowieso neemt VOZ-Groep overbodige inboedel mee, zodat u er geen zorgen meer om heeft. Vaak gaat het om goederen die in Nederland geen waarde meer hebben, maar waar in andere landen juist wel behoefte aan is. Zij rijden met grote regelmaat naar die landen. Zo krijgen deze spullen een tweede leven, alleen echt onbruikbare spullen gaan naar de recycling. Maar ook daar zorgt VOZ-Groep voor. Wilt u meer weten over VOZ-Groep bekijk dan hun pagina in onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: huis ontruimen nalatenschap notaris overlijden