Een persoonlijk grafmonument van Memorabel Afscheidsmonumenten

Gesponsord bericht

Een persoonlijk grafmonument van Memorabel Afscheidsmonumenten. Een persoonlijk grafmonument betekent in de praktijk heel veel voor mensen. Jeroen Stok van Memorabel Afscheidsmonumenten maakt persoonlijke grafkunst. Samen met u kijkt hij hoe uw wensen vertaald kunnen worden in een mooi en passend afscheidsmonument.

Jeroen maakt samen met nabestaanden prachtige grafmonumenten en gedenktekens. Het ontwerpen en maken van een persoonlijk grafmonument is een gevoelig en persoonlijk proces. Het moet heel zorgvuldig en met veel persoonlijke aandacht gedaan worden. Jeroen beschouwt het als een eer om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Hij ontneemt zoveel mogelijk alle zorgen omtrent het grafmonument van het ontwerpen, aanvraag van vergunningen tot en met de plaatsing.

Een mooi voorbeeld hiervan is een grafmonument met hartjes van gekleurd glas voor een meisje.

Wanneer uw partner of kind overlijdt breekt er een moeilijke periode aan en ontstaat er een gemis dat je als buitenstaander nooit volledig kunt bevatten.

Als grafkunstenaar kan Jeroen helpen om door middel van een bijzonder grafmonument een mooie en persoonlijke herinneringsplek te maken. Een plek ter nagedachtenis van de overleden dierbare.

Het ontwerpen van een grafmonument doet hij altijd in nauw overleg met de nabestaanden. Uw verhaal, herinneringen en wensen staan centraal bij het maken van een ontwerp. Samen met u kijkt Jeroen wat het beste bij uw dierbare past en hoe hij uw wensen het beste vorm kunnen geven.

Jeroen neemt u mee in het hele proces, van eerste schetsen, modellen, uitvoering tot het (samen) plaatsen van het grafmonument. Ook bestaat er een mogelijkheid om het tot stand komen van het monument vast te laten leggen in een fraai boekje met persoonlijke teksten, schetsen en een fotoverslag.

 

Voor meer informatie over Memorabel Afscheidsmonumenten verwijzen wij u naar onze bedrijvengids.

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: afscheid Afscheidsmonument begraafplaats Grafmonument nabestaanden overlijden