Infinea – Om bereikbaar te blijven

Gesponsord bericht

Infinea – Om bereikbaar te blijven. In de zomermaanden kan het als uitvaartondernemer tijdelijk moeilijk zijn om bereikbaar te zijn voor uw klanten. Heeft u daarom wel eens gedacht uw bereikbaarheid tijdelijk uit handen te geven? Zo zit u nergens lange tijd aan vast, maar bent u toch altijd bereikbaar voor uw klanten.

Infinea zorgt ervoor dat u altijd bereikbaar bent voor uw klanten. Zij handelen binnenkomende berichten op een respectvolle en zeer zorgvuldige manier af.

Infinea is al sinds 1990 dé rechterhand in bereikbaarheid voor veel ondernemers in de uitvaartbranche.

Begraafplaatsen en crematoria hebben dagelijks te maken met uitvaartondernemers en nabestaanden. Een goede bereikbaarheid is essentieel voor het inplannen van diensten en alle bijbehorende zaken die bij een dienst komen kijken. Infinea is gespecialiseerd in het aannemen van boekingen voor begraafplaatsen en crematoria. Zij hebben hiervoor het online boekingsplatform Infinea gebouwd.

Doordat zij zich gespecialiseerd hebben in alle facetten van de uitvaartbranche, werken ze met bekende en gecertificeerde partners. Het team weet precies wie in te schakelen bij welke situatie. Ze ontzorgen u en uw organisatie met een persoonlijke en kwalitatieve benadering.

Voor meer informatie en contactgegevens van Infinea, bezoek ze in onze bedrijvengids 

Geplaatst in categorie: Artikelen

Geplaatst in tags: bereikbaarheidsdienst overlijden uitvaartsoftware